søndag 25. februar 2007

Tilbake fra de sunnmørske alper..

.. med mange gode opplevelser i baggasjen.

En hel uke med skikjøring og kos, kan ikke huske at jeg noensinne har latt jobb eller skolearbeide ligge så lenge før. Uten internettforbindelse var det fint lite jeg fikk gjort, desto mer tid til naturopplevelser.

Vi var så lure at vi tok med oss en barnevakt til minsten, dermed fikk vi god tid til å lære seksåringen vår å stå på ski. Ikke at hun trengte god tid, etter
en halv dag var hun nesten like god som jeg i løypene.

Nå er ikke jeg så god selv så det skulle jo ikke så mye til, men mannen min er et råskinn både i og utenfor løypene og jeg har litt konkurranseintsinkt så når jeg kjører sammen med ham må jeg bare prestere langt over evne. Det skjer titt og ofte at jeg blir overrasket over at jeg overlever noen av hengene jeg kaster meg utenfor, og like overrasket blir jeg over at han ikke gjennomskuer meg som en helt middelmådig og egentlig ganske pysete telemarkskjører.

Siden vi hadde med vår eminente barnevakt, tok vi to største oss hver dag voksenturer når jenta vår trengte en liten hvilestund. Da dro vi til litt mer krevende terreng og sånn fikk vi også så mye vi kunne ønske av utfordringer og herlige skiopplevelser (og for meg hjertet i halsen (på den gode måten, altså... :))

Hele familien fikk seg også en spektakulær utflukt til Geiranger. Ja vel, så er alt stengt der om vinteren, men kontrastene og det voldsomme naturen kommer så godt frem med et lite snedryss over seg, bare se:

Jeg har ikke vært der på sommeren, men jeg kan aldri tenke meg at det kan bli
noe vakrere enn det er nå på vinteren.

Så, for å oppsummere vinterferien: en herlig uke i sunnmøres herlige natur (kan anbefales!!!) sammen med min herlige familie og mye kos.

Takk for alle koselige kommentarer mens jeg har vært borte, jeg skal prøve å få tid til å oppdatere meg på bloggene deres i dagene framover:)

3 kommentarer:

elin1976 sa...

Så flott turen deres høres ut. Skikkelige flotte bilder og.
Godt å ha deg tilbake...
Ha en fin søndag. Mange klemmer fra Elin:o)

moderncountry sa...

Å for en herlig tur det hørtes ut. Har ikke vært på fjellet på mange år jeg, ikke sett noen heller. ( ikke så lett når man bor i flate nederland, haha)Men så fort jeg er hjemme i Norge igjen, ja da skal jeg virkelig nyte den fine naturen igjen. Savnet Norge jeg nå...
Du får ha en fin uke :)

Anonym sa...

Underbara bilder & det hörs att du haft en alldeles underbar resa! Kul att du är tillbaks :)