fredag 2. februar 2007

Malekosten har vært i sving igjen...


... og igjen er jeg så fornøyd med resultatet. Denne gangen er det min gamle pult som har fått iført seg den hvite drakten. Som man kan se på bidet var den ganske trist og mørk fargen. Da jeg fikk den for mange år siden var den veldig fin. De fleste av mine jevnaldrene hadde forferdelige finèrmøbler, noen mørkebrune og en hadde tilogmed mørkegrønn. Alle venninene mine var kanskje ikke like optatt av interiør som jeg var allerede da, men for meg var det stort da denne åpenbaringen i heltre furu entret rommet mitt. Dette var helt på beynnelsen av den store furubølgen som vi ler godt av i dag. I dag må jeg nok medgi at denne pultens fremste estetiske kvalitet er at den lot seg male. Forhåpentlighvis vil jeg ikke riste like mye på hodet over dagens malefeber som jeg nå gjør over både furu og mørkegrønn finèr.


Slik ble den seende ut etter et par strøk lys maling og med nye porselensknotter. Den står nå i gjesterommet som for tiden er bebodd av en jente på 22 som er student, og siden hun gledet seg sånn til å få en ordentlig arbeidsstasjon i rommet sitt, tok jeg meg ikke den frihet å style pulten før fotograferingen. Jeg vet at hun har mange egne ting hun vil ha der, derfor ser den litt naken ut på bildet, men dere får innbille dere en fin lampe og litt lekkert kontorutsyr oppå.


Ha en riktig god helg, alle bloggvenner!

11 kommentarer:

Tonje sa...

så pen den ble,skjønner godt at du ble fornøyd,det syns jeg du skal være=) Hvilke knotter har du brukt? Er det slike som du har i butikken din? tror jeg har sett dem før=) Ha en fin helg

Ingrid sa...

Så lekkert det ble! Hvit maling kan gjøre tryllerier! :) God helg!

Ellie sa...

Så lekkert skrivebordet ditt ble! Det var artig å se at det ble så fint, for jeg har nemlig et som ligner veldig, og det har jeg planer om å male nærmere våren. Kjekt å vite at jeg kommer til å få et så fint skrivebord!

Er nok stygt redd for at vi om noen år kommer til å riste litt på hodet av den maletrangen vi har nå. På åttitallet var det også en periode hvor "alt" skulle males hvitt, og mitt største ønske var et hvitt og rosa rom. Jeg husker hvordan vi ergret oss over det på nittitallet, for da ville vi jo ha fram treet :-). Men, den tid den sorg! Nå synes jeg de malte møblene er kjempefine!

elin1976 sa...

Pulten ble kjempefin. Jeg hadde akkurat maken pult. Når jeg flytta ble jeg spurt av de hjemme om jeg vill ha den med, men jeg sa nei (noe jeg angrer på i dag).
Vil ønske deg ei flott helg. Klem fra Elin:O)

Lykke sa...

Takk alle sammen for hyggege kommentarer.
Tonje: Jepp, knottene er fra butikken min. Jeg trenger jo sjelden gå så langt for å finne ting til huset;)

Karna sa...

Så fint det ble...

Du sier noe, lurer også på om vi kommer til å angre på alt vi maler hvitt...

Da jeg flyttet inn i huset mitt, var det mørkeblå vegger på kjøkkenet, gult på veggene i stuen osv...Grøss og gru....Tidene forandrer seg!

Ha en fin helg!

molly's heaven sa...

Dette ble jo kjempefint...skal si du får svingt malerkosten;) men det jo kjekt å få brukt ting også, enn å kvitte seg med det...Hadde man bare hatt litt mer lagringsplass;)

Annettes Hobbyblogg sa...

Så fin den ble...med nye knotter og alt!

Merethe sa...

Så flott den pulten ble når den ble malt å fikk nye knotter. Jeg har lurt på å gjøre det samme med alle møblene jeg har i Beito-serien, men jeg har ikke turt å starte med de prosjektene ennå...Her kunne jeg hente inspirasjon.

Siri sa...

Så flott! Og veldig god inspirasjon, siden jeg skal male skrivepult selv...
Har pusset pulten, og grunnet, og nå er det "bare" malinga igjen.

Flotte knotter!

Pia sa...

men du så fin den blev..man skulle kanske göra nåt här hemma ...