mandag 26. februar 2007

Herlig lavendelduft...

..fyller igjen hus og butikk. I dag fikk nemlig jeg og Crème de la Crème en ny og etterlengtet leveranse med produkter fra Durance. Vi fikk ikke riktig alt vi hadde bestilt, men så har man noe å glede seg til:)
I tillegg til hus-serien har vi fått inn noen spennende nyheter. Jeg har ikke rukket å legge alt ut i nettbutikken enda, mye å ta igjen etter en ukes ferie... Men om et par dager skal jeg nok være fullt oppdatert, (hvis det ikke kommer inn flere leveranser).
Jeg vet ikke hvor aktiv jeg får vært i bloggingen denne uken. Jeg gleder meg til å få litt bedre tid både på min egen og alle de fantastiske bloggene deres.
Men inntil videre vil jeg bare ønske alle bloggvenner en fantastisk uke:)

4 kommentarer:

moderncountry sa...

Har hørt mye om disse produktene, og det høres ut som de fleste jentene har noe i hus. Jeg har ennå ikke funnet slike produkter her i Nederland. Får kose meg med historiene og bildene så lenge.Ha en ren og pen uke :)

anniche sa...

Hei, godt å se at du er tilbake!
Ja, Geiranger er bare så flott.
Jeg har faktisk bare hatt gleden av å være der både på sommer og vinter - og begge sin sjarme/drama...

Mange gode klemmer, ps Sifonflaskene burde være her når som helst- men kan være forsinket pga været!

Vi prekast!

Hulda sa...

Ønsker deg også ei fin uke! Ser ut som dere har hatt en koselig ferie. Vi får vinterferie her fra 5.mars. Jeg er spent på hva om blir å skje i fotokonkurransen!

Anna Lisa sa...

Hei!Veldig fin blogg du har:) Besøk gjerne min:) Ha en loselig kveld. klem Anna Lisa