tirsdag 27. februar 2007

Hverdagsgleder...


..er de små.
I dag gledet jeg meg selv med en bukett nydelige ranukler, de ble så fine i muggen sin. Det er en mugge jeg hadde i butikken i fjor, og selv om den er nyprodusert synes jeg den er så sjarmerende og jeg elsker å sette blomster i den, det blir så upretensiøst og vennlig. Brettet er jeg også veldig glad i, det er også fra butikken min og er veldig populært for tiden.

De små i familien fikk glede seg med årets første jordbær, ikke norske selvsagt men ganske søte likevel. Jeg rakk akkurat å fotografere noen før de forsvant i de små gapene, så da får det heller være at fatet skulle hatt seg en puss...

Takk for alle hyggelige kommentarer de siste dagene. Jeg har ikke glemt dere, men tiden er for kort til at jeg får fulgt opp på kommenteringen; jeg skal komme sterkere tilbake:\

Ha en hyggelig kveld, alle sammen!

3 kommentarer:

Ellie sa...

Nydelige ranunkler! De gjorde seg godt i muggen. Jordbærene så flotte ut, synes det virker som de utenlandske jordbærene som har vært i buttikkene i vinter har hatt litt mere smak enn i foregående år.

elin1976 sa...

Så flotte blomster. Jeg kjøper også lomster til meg selv(når ingen andre gjør det så må jo noen...) Flott mugge. Slike kan brukes til så mangt.

Jordbær... De er gode hele året men ingen kan måle seg med norske. De går ned på høykant her hele sommeren. Favoritt pålegg her i familen er jordbær på nybakt brød med sukker på. mmmmmmmm.... Gleder meg til sommeren.

Har jordbær (masse) i frysen. Bruker å lage rørt jordbær syltetøy til vaffler ol.
Det tror jeg, jeg skal gjøre i dag. Masse klemmer fra meg:O)

Karna sa...

Så nydelig! Både blomstene, brettet og muggen!