onsdag 14. februar 2007

Gave fra Hemmlig venn...

Idag fikk jeg en gave fra min hemmelige venn:
Pakkene var så pent pakket inn i rosa silkepapir, at jeg nesten ikke visste om jeg kunne få meg til å åpne dem. Samtidig var jeg så spent at jeg nesten ikke sumlet meg til å dokumenetere herligheten med kameraet. Det fulgte også med et nydelig og hyggelig kort som dere kan se over, skulle gjerne kunnet lage slike selv:)
Inni den ene pakken var tre hvite lys, det passet perfekt for jeg elsker å tenne lys, men jeg tror at disse skal få ligge litt og dekorere i pakken sin før de tennes.

Inni de to andre pakkene var det de nydeligste poser, den ene av lin og de andre av sort fløyel. Linposen hadde forbokstaven min brodert på forsiden. Fløyelsposen hadde broderi av en hvitveis og teksten "Hagen"brodert foran, bak på begge fantes det silkeband for å henge posene opp.


Jeg har allerede bestemt hvor de nydelige posene skal få være i huset mitt; den sorte skal få henge i gangen min. Der er veggene hvite og vi har noen sorte detaljer der, men jeg har faktisk manglet en ting til som kunne hente opp det sorte, så denne posen kommer som bestilt! Dessuten er hvitveis en av mine desiderte yndlingsblomster, jeg bare elsker når skogen legger ut sitt hvite teppe i mai. Fint å bli minnet på hele resten av året!
Linposen skal få være i det nye kjøkkenet mitt når det blir ferdig.
Jeg er bare så imponert over min hememlige venn som sikkert har lagt ned mye tid og arbeide i denne nydelige gaven og jeg er så takknemlig!


Dette var en perfekt gave til meg. Tusen takk kjære hemmelige venn!

15 kommentarer:

Sol sa...

Heia Lykke. Bare en liten tur innom for å beundre din hemmelige venn gave...Og jeg må si at du er heldig! Rett og slett nydelig. Fine forseggjorte poser til å pynte med,lys til pynt, og senere til nytte ;-}lekkert innpakket og med et flott kort.Håper du har en fin Valentins dag!

Hulda sa...

Så heldig du var med hemmelig venn gaven, Lykke. :)

Hemmelige Venn sa...

Så kjekt at du likte pakken, hvitveis broderiet kjøpte jeg i høst på et loppemarked, så bra at dette var din ynglings blomst!!

Er jo spennende å se om de en har funnet på faller i samk..=0)

Ha en fortsatt fin Valentines dag!

Annettes Hobbyblogg sa...

Kjempefin gave!

Cecilie sa...

Kjempefin!!

Julie K sa...

Å så fine gaver du har fått : )

anniche sa...

Åhhhh så nydelige gaver!!!!!
Det er så moro for meg å se i bloggene denne gangen og faktisk ikke vite hvem gaven kommer fra!
Men denne kan jeg gjette , hehe!

Heldig var du iallefall.
Er ikke dette moro ?

Klem og fin hjertedag

Olstad sa...

Det var en nydelig gave. Skulle ønske jeg kunne sy når jeg ser slikt. Mon tro om jeg skal prøve...Det er så hyggelig å se alt det fine alle får.

Ellie sa...

Nydelig gave du har fått! Den var du virkelig heldig med! Ha en fin kveld!

elin1976 sa...

Så flott gave. Posene var kjempefine. Gleder meg til min hemmelige venn får min gave. Skal sende den i morgen. Masse klemmer og siden det er valentines dagen får du dette ♥ fra meg:O)

Mia sa...

Åh, så nydelig hemmelig venn gave du har fått! Jeg gleder meg veldig til min. Ønsker deg en fin Valentine kveld.

Tonje sa...

For noen nydelige ting du har fått fra din hemmelig venn=) Skjønner virkelig godt at det har blitt lakt masse tid og omtanke i den=)Ha en flott torsdag

Huset i Hagen sa...

WOW!!!! Dette var litt av en Gave! Å så fiiin! Jeg har en stor mistanke om hvem denne flinke og flittige vennen din kan være ;0)

Den gode feen sa...

Så nydeleg gave du fekk! Eg har også mistankar om avsendar, men me får vente å sjå :) Kjempefint var det iallefall. Tenker den hageposen er super til å ha hageredskap i!

Line sa...

Så kjempefin gave du fikk!
God ferie :)