mandag 21. april 2008

..something blue..

endelig! Jeg har slitt sånn med å publisere innlegg den siste uken, så viser det seg at jeg hadde lagret bildene som et eller annet mystisk format som ikke er kompatibelt med Blogger. Nå har jeg visst fått alt i orden, så da blir det innlegg med en ukes gamle bilder:
En skjønn bukett som barna kom med.

I hagen vår er det blått i blått så langt øyet kan se..
Er veldig glad for at de som har bodd her før har satt så mange løker, disse har spredd seg over hele hagen. Selv har jeg forsøkt å sette noen perleblomstløker, men de forsvinner nesten blant alle disse.
Er det noen som vet hvordan man får hvitveis til å vokse i hagen? Synes det hadde vært så fint om hviteveise kunne ta over etter disse..


Tusen takk for ale hyggelige kommentarer i det siste. Jeg har det så travelt for tiden, som vanlig egentlig, så det er ikke sikkert at jeg rekker å være kjempeflink til å svare dere alle, men jeg vil gjerne si her at det betyr så mye for meg med de hyggelige kommentarene deres og at dere følger med her inne likevel:)
...
Ha en kjempefin våruke, alle sammen:)

16 kommentarer:

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Du spør om hvordan man får hvitveis i hagen. Jeg har tilfeldigvis "fått" hvitveis i bedet mitt. Det kommer av at jeg flere ganger har lagt avblomstrete hvitveisbuketter der. Så har det bare begynt å gro... Hilsen fruTicosus

Lena sa...

Ville bare ønske deg en kjempefin uke:)
Har lest det nye bolig-pluss fra perm til perm, og må si jeg er mektig imponert over hjemmet ditt!
Og bittelitt misunnelig og...
Nydelig:)
Klem fra Lena

Marte sa...

Det var kjempemorsomt å lese om deg i boligpluss!! Du har et nydelig hjem!
Håper alt er bra med deg:)
Klem fra marte

LISBETH---<-@ sa...

Oj, så nydelig Lykke, tenker du nyter disse skjønnhetene i hagen din. Stod i går og lurte på hvilket blad hjemmet ditt var i, men nå har jeg funnet svaret over her, ;o) Gleder meg til å lese selv om du har vist masse flott her på bloggen regner jeg med at det er den del igjen som jeg kan nyte i store åndedrag. Holder på i gangen hos meg, for et katastrofeområde den har vært, puh ...begynner å nærme meg et brukenes resultat. Hehe mulighet for å montere de mange knaggene som jeg til stadighet faller for og kjøper, knaggemani, that`s me:o))
Ha en skjønn uke
Klem

liven sa...

Nydelige blå blomster!!!
Ha en fin uke:O)

Lena sa...

For noen herligheter! Jeg blir rett og slett glad av å se på de fine bildene!!! Nydelig farge også...
Ha en flott våruke - du også!

Marja Kristiina sa...

Hej Lykke! Vad trevligt att du lämnade en kommentar! Det är härligt att se människan bakom ett nummer i räknaren.

Take care!

Anna Lisa sa...

Åh...disse er helrlige!! Ønsker meg slike i hagen min eg også... Rett og slett sjønne. Ønsker deg en fin kveld. KLem

christinasinteriør sa...

Hei! S� koselig artikkel i bolig pluss...nydelig hjem du har. Fine puter du lager ogs� Har selv en liten l�vebutikk i m�re og romsdal. Men driver ikke nettbutikk.. Koselig � se bloggen din. Ha en fin kveld videre!

Melpomene sa...

Heisan :)
Er så deilig å se at det begynner å blomstre rundt forbi. Blir stappfull av energi på denne årstiden.
Og etter å ha lest kommentarene, skal jeg ut å finne hvitveis og legge di i bedet mitt ;)
Kos deg i vårsola!!

Anitas hus sa...

Hei, så skjønne blomster og ekstra stas når ungene har plukket de.

Ellers må jeg si at du har ett utrolig flott hjem. Jeg har selvfølgelig lest artikkelen i Bolig pluss. Så koselig:)

Ha en fin våruke du også, og husk og stoppe opp og lukte på de nydelige blomstene mellom alt stress:o)

prinsessa1976 sa...

Tror du må rett og slett ta med noen hvitveis med rot hjem og plante dem i hagen....åsså formerer de seg neste år. Ha en fin fin dag. Klem:O)

My little footprints sa...

Hei!
Lenge siden sist nå, og her hadde jeg det ene etter det andre nydelige innlegget å ta igjen! Har dessverre rett og slett måtte satt hele bloggingen til side den siste tiden, med et stort hjertesukk.. Måtte ha mye tid til overs for å gjøre ferdig denne oppussingen for at banket ønsket ny verdivurdering på huset. Og da ønsker man jo selvfølgelig å være HELT ferdig og ikke be han komme i et halvferdig hus, da hadde nok ikke taksten blitt så høy iallefall!
Den gamle melkevekta di var jo helt perfekt! Kan skjønne at folk kvitter seg med noe slikt? Har sikkert masse historie bak seg, med gammle melkespann som har blitt veid på denne og bonden fått penger for melka ;) Melkespann som har blitt henta på melkeramper ved siden av grindene inn til gården ;) Så nostalgisk å fin!
Jeg så innlegget ditt om pest og best også, så du etterlyste et finere piano! På finn.no har jeg faktisk sett masse flotte piano. De har til og med gitt dem bort! Jeg så et nydelig hvitt gammelt piano som var gratis en gang, og hadde jeg hatt plass skal du ikke se bort i fra at det skulle ha stått i stua mi! Det som er det dumme, er at det gis bort mot at du henter det. Her kan imidlertid problemet oppstå, fordi disse gamle pianoene har sjelden hjul og en grusomt tunge! Må nesten ha 4 mann til for å løfte det! Håper du finner deg et fint piano, man kan jo være heldig!
Ønsker deg en fortsatt fin og vårlig uke!
Klemmer fra Beth

Heidi sa...

Ååå, så nydelige blomster - skikkelig vårstemning. Herlig!!!
Det var så moro å lese artikkelen i Bolig Pluss. Du har et flott og lekkert hjem !!!

Anette sa...

Herlige blomster.... Snart sommer, johooo... Ha en fin dag :))

anny sa...

Jeg kom tilfeldigvis inn på denne siden da jeg søkte på "i fulle åndedrag" på google. Og med et siden dukket opp, ble det vekket en liten gladfølelse i meg. Er noe med fargebruken, bildene og det du skriver til de.

Bra jobba:)