torsdag 3. april 2008

Hvitt og fint..

..er et av funnene jeg gjorde i vinter. Tre speserikrukker i porselen fra Villeroy og Boch. Riktignok var disse krukkene ufselig skitne da jeg fant de, men etter en grundig vask er de så fine så:

Jeg tror de er nokså gamle, ihvertfall var ønsket mitt om å finne noen slike veldig gammelt.
Alle lokkene er hele og fine.


De to minste har tekstene: Svedsker og Rosiner. Det er vel lite sannsynlig at den til venstre blir fyllt opp med svedsker, for å si det sånn. Men noe nyttig skal de nok få inneholde, begge to...
Og se de fine dekorative linjene over og under skriften, ahdde ikke sett den før jeg kjøpte krukkene og da jeg oppdaget det var det som en kjempebonus: såå fint, synes jeg.

Den store krukken har ingen tekst. Men den er også utrolig fin,da. Jeg vet bare ikke helt hva jeg skal bruke den til. Jeg ønker meg en krukke det står Meel ( altså "mel") på, og lurer litt på om jeg skal ta skriften i egne hender.

Dersom det er noen som har noen gode tips til hva denne store krukken kan brukes til, så tar jeg imot med takk. Og synes dere at jeg skal male bokstaver på?
Ha en flott dag videre og velkommen igjen:)

9 kommentarer:

Victoria sa...

det var noen gørr-fine krukker! moro når man finner sånne ting som man liker skikkelig!:) jeg hadde nok antageligvis hatt mel i den store krukka jeg.. hvertfall i begynne med, frem til jeg hadde kommet på noe annet som hadde vært bedre;)

moro å titte på den fine bloggen din!;)

Klarafina sa...

Så fine de krukkene er! Har aldri sett slik tekst på noen før. Morsomt! Den store passer til kaker synes jeg. Søtt er godt!

Bo med barn sa...

Hei.

Oppdaget akkurat bloggen din. Så fin!

Herlige bilder fra den hvite bursdagen:) Hit kommer jeg gjerne igjen!

Lena :)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Heisann!
Rålekre krukker du har funnet!:O)

God helg!

liven sa...

Så fine krukker du har funnet!! De må være gammel med den skrivemåten.
Hva skal du ha i den store ja.......?? Pastarør(penne) f.eks..
Hehe... Ha en fin helg:O)

Anonym sa...

Hei

Jeg har slike krukker selv, de har jeg arvet etter mine oldeforeldre. På mine står det sago, sukker, mel og havregryn. Jeg har selv kjøpt den med mel på en antikkbutikk for ca 10- 15 år siden, og da ga jeg 200 kr for den..

Jeg har også mindre med nelik og rosmarin. De har blå dekor.

Jeg har tidligere brukt dem til tørrvarer, men med små unger ble jeg litt for redd, og har dem nå på en hylle til pynt..

Koelig blogg du har,jeg har ingen egen selv, men koser meg med din og andres

hilsen Kristin

mali-mo sa...

Kjempelekre krukker, nydelige og hvite. Jeg har noen som er gamle, men nokså lysbrune og krakelerte, viste to av dem i bloggen min for litt siden. Mine har blå dekor, to store og fire små med skrift.

Tror jeg ville brukt den store til kjeks, corn flakes, eller pasta jeg. Mel blir så mye styr syns jeg, for når jeg kladder me dmel under baking så lager jeg så mye merker-hadde nok blitt fort lei av å vaske krukke tror jeg hehe.

Ønsker deg en kjempefin helg!

Lene sa...

oi di va bare nyyydelige!! kor har du funne dem???

prinsessa1976 sa...

Hallo.
Ønsker deg en fin fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)
p.s. Gleder meg sååååååååå til neste nummer av Boligpluss:O)