torsdag 24. april 2008

BoligPluss..

.. viser en reportasje fra hjemmet mitt denne måneden. Ja, det har jo mange av dere allerede sett. Tusen takk for de hyggelige kommentarene jeg har fått fra dere de siste dagene:) Både her på bloggen og ellers har det strømmet på med hilsninger fra kjente og ukjente, og det er virkelig hyggelig at så mange tar seg tid til å sende noen ord til meg:)
Ha en hyggelig kveld, kjære bloggvenner, både kjente og ukjente :)
Kom innom snart igjen; i morgen skal jeg vise forrige helgs loppemarkedfunn;)

8 kommentarer:

Trønderpia sa...

Oi, jeg har ikke fått kjøpt BoligPluss ennå. Må kjøpe det i morgen, og kose meg med det i morgen.
Gleder meg til å se bilder fra hjemmet ditt.

Og kommer garantert innom igjen, for å titte på loppefunnene dine.

Ha en fortsatt fin kveld, klem

janne - kathrine sa...

Hei, hei.

Da jeg leste reportasjen dro jeg umiddelbart kjensel på nattbordet med monogram ved siden av sengen på hovedsoverommet. Visste at jeg hadde sett den bli forvandlet fra brun og trist til vakker og hvit - men kunne overhodet ikke komme på i hvilken blogg jeg hadde sett den :-)

Det var en kjempeflott reportasje - med massevis av fine bilder!

Milly sa...

Oi, så morsomt, bladet må snarest anskaffes!

Flower Power sa...

Hei1
Så morsomt å se repotasjen fra ditt NYYYYdelige hjem i Boligpluss!! Gratulerer! Herlig repotasje, og flotte bilder. Jeg blar stadig opp for å nyte bildene og hente inspirasjon:) Det er så rart å se på trykk det du har vist oss på bloggen....jeg blir så stolt på dine vegne, og føler at jeg "kjenner" deg litt fra før vettu....:-D

Ha en super helg:)

fru vims sa...

jeg kjøpte det fordi jeg hadde 'hørt' rykter om at hjemmet ditt skulle være med denne mnd. så utrolig gøy!! du har et flott hjem, skulle ønske jeg kunne si det samme om mitt, men det kommer en vakker dag... det er iallefall lov å drømme ;)

god helg!!

Olstad sa...

åhh så morsomt jeg løper å henter Bolig pluss det har jeg ikke fått med meg men når jeg tenker meg om har jeg ikke åpnet bladet enda...

Så morsomt. Gleder meg til å se føler jeg jo kjenner deg litt da vet du...

God helg.

Therese sa...

Jeg kjente igjen den gamle kommoden fra bloggen din. Har sniklest her en stund og falt for den første gang jeg så den :) Det var en fin reportasje, gratulerer.

Håper du får en fin helg ☀

tinemor sa...

Gratulere med super repotasje i Boligpluss!
Jeg var ikke helt sikker på om det var deg, men fikk miztanke da jeg så det sorte skapet ditt som er hvitmalt inni. Kjente det igjen, -syns det er så smart.
Artig å komme i blad da!
Fortsatt fin søndagskveld!