fredag 25. april 2008

Loppefunn

Endelig er loppesesongen i gang igjen. I dag viser jeg noen av funnene mine fra forrige helg.
Det første jeg fant var dette spannet i nydelige, duse farger og nostalgisk mønster. Fargene passet perfekt til den lille boksen ved siden av, den lille kjøpte jeg av Anniche for ett år siden og nå står begge to på hyllen i kjøkkenet mitt.
Så fant jeg endelig en slik puddingform. Jeg lager ikke så mye pudding, men fin er den;) Også den har tatt plass i kjøkkenet.
En STOR sandkakeform. Vet ikke hva jeg skal bruke den til, men kanskje et lys får plass i den..
Enda en terrin. Jeg har jo noen lignende fra før og trenger egentlig ikke flere (hvis jeg trenger noen overhodet?), men denne kom med lokk og øse og det er jo litt sjeldent. Tenkte den kan stå med litt blomster av og til, ellers så må jeg visst begynne å servere litt mer suppe..
En vekkerklokke. Ikke spes gammel, ikke spes spes, ingen spes tanker om å bruke den til annet enn dekor på nattbordet. Sover vanligvis bra, men noen ganger kan jeg ligge våken og da tror jeg det blir strevsomt med noe som tikker og minner meg på hvor lange ufrivillige våkesekunder kan være! Derfor også bare til pynt.
Å, ja: den skal sikkert males; kanskje.. ( den som blogger får se:)
Sist men ikke minst: jernkurv til en vinbalong! Har lett etter en sånn utrolig lenge og heldigvis fikk jeg overtalt selgeren på loppemarkedet til å ta ut glassballongen.
Denne skal være oppbevaringsplass for puter og tepper som skal ut i hagen og på terassen. Den er litt rusten i bunnen, og selv om jeg liker rust, så liker jeg det IKKE på tepper og puter, derfor må jeg lakke den først.
...
Ja, det var forrige helgs fangst. Og det skal sies at jeg kom litt utpå dagen på søndag, så det var sikkert mange godbiter som ungikk meg, men jeg er fornøyd. Prisen på herlighetene var ikke spesielt lav til å være loppemarked, jeg liker ikke å prute og siden det var det lokale skolekorpset som arrangerte gikk pengene til en god sak. Men tross alt: loppemarked er loppemarked; tilsammen betalte jeg 120 kroner for alt sammen, og da prutet jeg kurven opp til 50 kr. Jeg synes det var en god funndag:)
I morgen blir det kanskje flere funn: nytt marked og auksjon i vente!
...
Ha en riktig god helg:)

12 kommentarer:

Lyst på livet! sa...

Så mye flott du har funnet! Du er flink :-)

Tusen takk for varene jeg har fått fra deg i dag igjen <:-). Den dritlekre hylla jeg kjøpte er allerede på plass ved utekjøkkenet! Den var så fin at jeg kanskje må ha en å ha på kjøkkenet inne også :-).

Den koselige såpegaven ligger pent og pyntelig på badet:-)

Ha en deilig helg!

Torunn

Anna Lisa sa...

Så mykje fint du fannt!! Heldig var du ja. Har nettopp vore på eit loppemarked men der var bare rusk for å sei det mildt...Ikkje alltid man er heldig med loppemarkedtur. Håpa du får ein koselig helg. Klem

silje-sin sa...

Så mye flott du fant!! Blir så imponert over at det finnes så mye fint på loppemarkeder, selv finner jeg nemlig aldri noe.. Og prisen synes jeg ikke det var noe å si på heller:) God helg! klem fra silje.

Tove sa...

Så mye fint du har fått tak i! Og skulle gjerne ha sett repotasjen fra hjemmet ditt:) Men får ikke tak i bladet her.. Kan du ikke legge ut bilder fra bladet?

prinsessa1976 sa...

Å så mye flott. Her har jeg problemer med å i det hele tatt finne et loppemarked.
Fangsen er flott til en super pris. Ha en fin fin lørdag. Klem fra Elin:O)

prinsesselinn sa...

å så utrolig mye fint du har fått deg da, dette er vel helt klart vellykkede loppefunn ja. kjempelurt med den kurven , har aldri tenkt på det selv, duer jammen ikke dum... hehe
terrinen var nydelig , utrolig flott.
Du har nok vært kjempeheldig.
Håper det ble mye bra denne helgen også, selv var jeg en smule fyllasyk så jeg snudde i døren da alle menneskene i hele bergen skulle på samme loppe marked som meg... hehe...

Anemone sa...

Så utrolig mye flott du har funnet da. Likte alt sammen jeg, og til den prisen trenger en jo ikke tenke seg om 2 ganger engang.

En slik shoppingfangst gjør at en blir glad og får en fornøyd følelse i kroppen.

God helg og fine vårdager videre til deg.

Lena sa...

Oi - så mye fint du har funnet! Jeg tenkte selv å få kommet meg på et loppis idag - men det ble det lokale kjøpesenteret i stedet, dessverre...

Ha en trivelig lørdagskveld!

tinemor sa...

Så mye fint! Og jeg syns nå at 120,- er ingen pris for alt dette flotte!
Fortsatt fin søndagskveld!

Flower Power sa...

Ja det må jeg si var litt av noen funn! Den suppeterrinen var nydelig. Jeg så etter en terrin på loppis i helgen, og de hadde en som sikkert var veldig gammel og fin, for mannen skulle ha 500kr. for den. Det synes jeg var i overkant, så jeg gikk forbi....
Klokken du fant var søt da.....skikkelig dekorativ (jeg synes den var fin i gull jeg...)

My little footprints sa...

Ah.. Jeg elsker virkelig denne tiden med loppemarkeder! Det kryr jo av mange vakre loppefunn på bloggene, og det er så morsomt å se! Ikke minst får jeg masse av inspirasjon til å dekorere med ting jeg ikke har tenkt på før! Denne kurven din likte jeg, og jeg vet at det finnes masse av dem på loppisen jeg pleier å være! Så kanskje jeg rett og slett skulle ta ut vinballongen jeg også.. hihi ;) Finnes en del i tre vet jeg, er ikke sikker på om jeg har sett noen i jern før. Var en god ide å bruke denne til oppevaring av puter og pledd, det har jeg ikke sett før!
Suppeterrinen din og det game spannet var virkelig skjønne gjenstander! Heldig har du vært!
Ønsker deg en fin kommende uke!
Klemmer fra Beth

anne sa...

Hei,,,,
Sitter her og ser på dine funn fra loppemarkedet,,,,og så ser jeg at du har funnet et stativ til e inbalong.
Har en slik en i kjelleren jeg, så tusen takk for tipset ,,,om og bruke den til kurv til puter og pledd,,,,det var kjempesmart og passer så fint nå for tiden. Takk skal du ha.
anneskreative.blogspot.com