onsdag 12. desember 2007

Tablåer med julestemning...


..er jo så smått begynt å pynte litt til jul, her er et lite utsnitt fra spisestuen. Korset og kirkesaken er typisk fransk i stilen, men det gjelder å passe litt på så det ikke blir for likt et alter. Tanken er at det skal være avslappet og landlig og mer enn å være fokuspunkt skal korset være litt sånn "by the way", bare noe som er der, passer inn og er pent.
..
Gleder meg til å pynte huset med blomster og fine ting som vi tar fram i jula, men har tenkt å få ryddet og rengjort skikkelig før jeg tar fram flere ting, så det var det med tid til alt, da.. Det blir vel slik at vi blir akkurat ferdig med pynting og matlaging og gavepakking og nissekostymet før vi stuper i seng sent på lillejulaftenen i år også:)
...
Ønsker dere alle noen gode og hyggelige førjulsdager:)

6 kommentarer:

Flower Power sa...

Nydelig julepynt! Den suppeterrinen jeg skimter på bildet er helt nydelig....korset og kirkestaken også:) Og for ikke å snakke om de flotte blinkeskoene fra forrige innlegg, de var bare helt rålekre!! Jeg har skikkelig skodilla, men har desverre så små ben at jeg sliter med å finne sko som passer. Skikkelig frustrerende når det finne såååå mye pent! Skoene dine er lekre til pynt, og sammen med den veska er det jo fullkomment:) Tenker du var fin på julebord....

Ingrid sa...

Så stilig det var med det store korset. Hvor har du fått tak i det? Kirkestaken er også skjønn:)

Lykke sa...

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer over de siste dagene, så gøy at så mange følger med på det jeg skriver:)
Ingrid: både korset og kirkestaken er fra min egen nettbutikk: www.creme.no
etterhvert er jo de fleste tingene jeg anskaffer meg herfra, har jo litt lett tilgang:)

My little footprints sa...

Hei!
Det var et nydelig kors! Skulle jeg hatt et kors så måtte det ha vært i den samme stilen.
Og tid? ja hvor i alle dager skal vi hente den fra? Ikke vet jeg, men jeg vet iallefall at det er noe som det ikke er nok av i disse tider er iallefall nettopp tid.
Har tatt meg tid til å være barnepike i dag jeg da. Jeg har ingen barn selv, så i kveld skal jeg passe to tantebarn. De er iallefall to sett med foreldre som blir litt ekstra glad i dag og får tid til å gjøre noe annet mens jeg koser meg med barna :)
God helg til deg!
Klem fra Beth

Berit sa...

Koselig her.
De skoene og veska var lekre, ballets dronning!

elin1976 sa...

Nydlige bilder. Det korset befinner seg i mitt hus også. Det er nydlig. Ha en fin lørdag og ei flott helg.