mandag 17. desember 2007

Litt nærmere julen..

..for hver dag. Det er mye og gjøre og lite tid mellom jobb, barn og blogging:) Når det gjelder pyntingen prøver jeg å bli ferdig med små prosjekter hver dag, merkelig hvordan motivasjonen for å pynte alltid er mye høyere enn for rengjøring og rydding;)
I dag har en ny laurbærkrans kommet opp i entreen. Trodde at de laurbærbladene man får i små kryddeposer i daglivareforretninger var tingen til et slikt formål. Hvis det er andre som er fristet av ideen kan jeg berolige med at det IKKE er tingen! Etter mange forbannelser slengt ut over blader, krans og meg selv, kom jeg til at med en kombinasjon av lim og stiftemaskin, så ble bladene der de skulle. Men slike tørkede blader er og blir skjøre greier...
Men nå er kransen oppe og jeg syntes den ble fin der den henger,
så da er alle vonde ord gjemt og glemt:)
Ha en riktig fin 17. dag i advent og takk for at du så innom meg i julestria:)

9 kommentarer:

Flower Power sa...

Kan tenke meg bladene var skjøre ja, jeg har laget sånne kranser før med Salal blader, men de var friske når jeg hadde de på kransen, så det ble nok litt mindre banning på meg....hihi:)Kransen ble kjempefin den, og man blir jo bare ekstra fornøyd når man har slitt litt:)
Det speilet ditt er bare såååå nydelig! Og det hvite bordet....har du festet skriften oppå platen selv? Skikkelig fint:)

Jorunn sa...

For et vakkert bilde du viser! NYDELIG!! Kan tenke meg det var litt av en utfordring å lage krans av lauvbærblader. De er jo så sprø :)
Bare 5 dager til julen nå!! Kos deg!

Lisa sa...

Vilka fina bilder du visar. Hoppas du får en fin Jul. kram Lisa

My little footprints sa...

Guri så nyyyydelig speil og krans og lysestake og hele pakka! drømmeentree det der jo! ;)
kos deg med førjulen!
Juleklem fra BEth

silje sa...

Hei! Takk for tips ang kransen! Men kjempefin ble den,så kreativt funnet på! Kjenner meg godt igjen i det du skriver,pynting og "ordning" frister mye mer enn vasking og rydding.. Men det gjør jo ingenting,synes det er bedre å ta storvaska om våren jeg (men jeg gjør det jo ikke da heller...:)) Jul blir det uansett heldigvis:) Og i denne mørketida syntes ikke litt støv heller! Jeg ønsker deg og dine en rikitg god jul! mange klemmer fra silje

Flower Power sa...

Vil bare ønske deg en riktig god jul!
Håper du får en fin julefeiring:)
Juleklem fra meg:))

Metteflette sa...

Takker for fin kommentar ang. julestrømpene mine! Vil bare innom og ønske deg og dine en god jul! Juleklem fra Mette

Lilla Blanka sa...

Ville bara titta in och önska God Jul vännen!!!
Kram
Mia

Ellie sa...

Ønsker deg en riktig god jul! Klem fra Ellie