lørdag 1. desember 2007

I den søte adventstid..

.. koser vi oss med pusling og baking. På meg kom riktignok adventen som julekvelden på kjerringa: overraskende. Har virkelig tida gått så fort? (et sikkert tegn på at man blir eldre;)

I dag oppdaget jeg altså at det er 1. desember og at første søndag i advent er allerede i morgen, der sto jeg da uten adventskrans. Det MÅ man jo bare ha, vi har fast tradjjson med å tenne lys og lese eller synge adventsversene. Så jeg fortet meg å lage en, så man kan se seg selv i øynene og holde en standsmessig adventstid. Jeg tror jeg har sett en lignende kransi et blad, men da man ikke har tid til å tenke selv, så får man vel la seg inspirere av andre..?


Her kan du se hvordan jeg laget min krans:


En ferdiglaget pilekrans ble sprayet med snespray.

Kongler funnet ute, ble sprayet med snespray, så fikke hele herligheten en god porsjon glitter over seg.

Detaljer fra krans og lys.

Tilsist satte jeg kransen på et sølvfat, og valgte å sette fire syrenfargede blokklys med nummererte speilskilt i midten av kransen. Ville egentlig hatt hvite lys, men det hadde jeg ikke, så da ble det en lys utgave av adventsfargen. Ganske fint ble det..

..men den er ikke helt ferdig. Skal også sette på noen snøbær og litt fjellblomst, men det regnet sånn i dag, så jeg orket rett og slett ikke gå på jakt etter slike i hagen. Da får adventstid være adventstid, jeg venter med det til været blir tørt. Sikkert ingen andre som merker noe??

Så vil jeg ønske dere en god 1. adventshelg, takk for at du ser innom:)
Nå er det bare 23 dager igjen til jul!(panikkpreget fryd)

5 kommentarer:

Annettenett sa...

Råekkert ble det!
God adventstid ønskes deg også:)

Anniche sa...

Så fint det ble!
Håper du har det fint og at butikken går strålende :)

Ha en flott tid !!! Klem

elin1976 sa...

Så fin kransen ble. Jeg synes også at denne høsten har gått fort. Plutselig skal man ut å kjøpe julegaver alt. Håer at desember kommer å gå noe saktere enn vanlig slik vi fåtr kosa oss masse:O)

Moderncountry sa...

Heisann Lykke!
Kransen ble vakker!! Enkel og vakker, akkurat som jeg liker dem :)Har selv enda ikke fått laget meg noen adventskrans men skal ut nå en tur straks for å kjøp meg noen lys. Equalyptusblader har jeg hjemme, så vi får se da hva det blir ut av det :) Håper du har gode dager, har tenkt på deg.

Nyt dagen i dag!
Varm klem fra Aina

Marte sa...

Nydelig krans!!! Flink er du!

Hilsen Marte