søndag 16. desember 2007

Gjør det enkelt..
Har laget dørkrans til ytterdøra. På utsiden hadde jeg bestemt meg for en enkel krans av misteltein i hjerteform. Er så heldig å bo et sted hvor mistelteinen trives og siden det er en av mine yndlingsvekster til jul, prøver jeg alltid å få tak i så mye som mulig. Hjertekransen hadde jeg sett på forsiden av en bok og syntes den så utrolig nydelig ut, men da jeg fikk en stor bunt misteltein i handa, så syntes jeg det var enda penere. Litt som når den henger der på treet; enkelt og naturlig. Så det ble ingen krans, men en bunt. Ytterdøra vår er litt gammeldags og brun, den skal males til sommeren, fordelen med den er at den hvite blonden kransen henger i vises så godt.

På innsiden av døra hengte jeg opp en helt enkel krans av bjørkekvist. Den henger i samme blondeband som mistelteinen, satte bare en liten, liten tegnestift på toppen av døra for å utligne vektforskjellen. Liker å holde det enkelt, selv til jul. Pynten hos oss består mest av planter og lys. Ja, vi slenger jo på litt julekuler og engler her og der, men bestemte meg for mange år siden ( da jeg var ca 12 år) at det aldri skulle se ut som om julnissens sekk hadde eksplodert i min stue, så det hele er ganske rolig for øynene.
...
Ønsker alle bloggere en herlig siste uke før jul. Pynt og bak alt hva dere makter nå:)

3 kommentarer:

Berit sa...

Det enkle er ofte det aller fineste. Dette var jo aldeles nydelig. :)

Anna Lisa sa...

Så fine ting til jul du har:) Håper du har det bra. Eg sliter litt for tida....er sliten og har lite overskudd. Klarer ikkje å sette meg ned foran pc`n om kveldane. Venter baby i juni så det er nok den største grunnen til mitt manglande overskudd om dagen. Det kommer seg nok. Håper du kosa deg. Ha en fin uke. Klem

Elin sa...

For noen nydelige bilder du har! Jeg stakk bare innom for å takke for god inspirasjon i dise førjulstider, nå har jeg tilogmed laget min egen blogg! Så fortsett med disse vakre sidene dine, de er en fryd å hvile øynene på!
God førjulstid!