tirsdag 22. januar 2008

Litt nytt igjen..

Eller egentlig: noe gammelt som har blitt nytt.


Kjøpte to slike gamle nattbord på auksjon i høstes. Og jeg angret meg egentlig straks, for jeg syntes de var så stygge (fargen er MYE verre i virkeligheten; bildet yter den virkelig ikke rettferdighet!) og trodde selv ikke et strøk maling kunne redde dem. Derfor sto de lenge i boden og jeg vaket lenge mellom det å gi de videre til loppemarked eller gjøre et forsøk med hvitt. Siden jeg nå hadde kjøpt de, så fikk hvitfargen en sjangse og det må jeg bare si: selv om jeg maler "alt" hvitt så slutter jeg aldri å overraskes over hvordan ting forandres til det bedre i hvitt. Se bare her:Monogramene er isnpirert av de flott kopiene som Beth i My little footprints sendte meg i forrige uke (Tuuusen takk, Beth: har sendt deg noe i posten i dag som en bitteliten takk:)
Jeg og mannen fikk hvert vårt nattbord med hvert vårt monogram. Og siden jeg redde sengen så pent opp for å ta bilder av nattbordene så får dere få vidvinkelversjonen også:
Tusen takk for så utrolig mange koselige kommentarer i det siste, jeg er litt på etterskudd når det gjelder å følge de opp, men det kommer, det kommer...
Ha en super tirsdagskveld:
jeg skal ut og spille litt ball med andre lekne jenter, det gleder jeg meg til!

30 kommentarer:

Dinah sa...

ååå...det ble bare aldeles nydelig... skikkelig fint ble det. Gleder meg til årets loppesesong begynner for da skal det handles og males ;)

Annettenett sa...

Helt utrolig ja, at et så stygt utgangspunkt kan bli så pent! Du er kjempeflink!

Anna Lisa sa...

Nattborda vart heilt nydelige!! Liker slike eg. Håpar du får en fin kveld. Klem

Lille Maison sa...

Så flotte de ble, litt hvit maling kan virkelig gjøre underverker! Koselig soverom også :) Ha en fin uke! Synnøve

Anonym sa...

Så fine nattbord, og enda ein koseleg blogg. Eg linka deg. Håper det er greit? Ha ein fin kveld:0)

Trønderpia sa...

WOW!
Jeg må innrømme at jeg ble litt skeptisk når jeg så det første bildet, og trodde i grunnen ikke at hvitmaling kunne "redde" disse.
Men de ble jo skikkelig lekre, og monogram var virkelig prikken over i`en!
Måtte scrolle opp og ned mange ganger, for virkelig å tro at det var de samme nattbordene som var blitt så lekre. Vakkert ble det!
Ha en fortsatt fin kveld! Klem fra Trøndelag

Kine sa...

NYDELIG:) som ALT annet her i bloggen oxo!!!Ha ei fin uke:)

liven sa...

Oj oj...helt utrolig!!! De ble bare så kjempefine!! Tenker du er FORNØYD:)

Ingrid sa...

Nattbordene ble helt nydelige! Hvitmaling er det beste tryllemiddel som finnes! :)

My little footprints sa...

oj, der var jo de nattbordene som jeg skulle kjøpe meg på loppemarked der jo *smiler* og jeg som ser etter nattbord på loppemarked og finner ingen! Og jeg er like positivt innstilt hver gang. Så mine bøker ligger på gulvet ved siden av sengen, ja for jeg SKAL kjøpe nattbord på loppemarked, det har jeg liksom bare bestemt meg for ;) Og mine tanker om et loppemarked-kjøp blir jo bare sterkere av å se på hvor nydelig du har forvandlet disse! En skikkelig inspirasjonsskilde for meg ja! Og så hyggelig at du har nevnt meg i innlegget ditt i dag, så fine idèer dere har med monogrammene, det må jeg bare si! Jeg er så glad for at jeg delte dem med dere, så mange kan få glede av disse skattene som jeg satt på ;) well done!!
Og har du sendt meg noe i posten? Det var da virkelig ikke nødvendg, men noe så KOSELIG!! jeg gleder meg allerede! Tusen takk!
Ønsker deg en fortsatt fin tirsdagskveld, selv om det ikke er så mye igjen av den ;)
Klemmer fra Beth

Lene sa...

så utrulig flott d ble!!
alle har så fine soverom, e visst bare vi som har stygt...

Trine Lise sa...

ser der ja!!! De ble jo riktoig så flotte med hvitt på... Helt fascinerende!!! Du ser tydligvis håp bakom alt... selv om du ikke trodde det selv en gang!

Tonje sa...

de ble kjempe flotte! Nydelig med monogram som detalj på dem også=)

Hulda sa...

Helt fantastisk så nydelige nattbordene dine ble! Så flott med monogrammene på, det var lurt, altså. :)

Jorunn sa...

Du er virkelig en tryllekunstner Lykke!! Så fantastisk flotte nattborda ble, jeg er målløs. Det gjør seg bestandig med hvit farge og det gjorde seg virkelig med disse monogrammene!! Hvordan overførte du dem til nattbordene? Sjablonmaling? Får så masse inspirasjon fra deg Lykke, det er en fryd å titte inn til deg!!
Ønsker deg en superu onsdag!!
Klem fra Jorunn

Berit sa...

Kjempeflott, nydelig arbeid!
Det med monogram var virkelig en god ide.
Her skal et lite gammelt vaskeservant-skap få en omgang med penselen, men det er en del pussearbeid først. Og noen gamle rammer skal males og et skal bli speil.
Ha en fin dag!

Hespe sa...

Tusen, tusen takk for den hyggelige kommentaren du har lagt igjen på bloggen, om puta mi :-) Er veldig fornøgd, og synest den ble fiiiin!!

Bloggverdenen er så inspirernde og da er det jo lett å bli litt kreativ :-)

Ha en superduper dag!!

mona sa...

Takk for kommentaren om skiltene mine !!! Nattbordene ble jo flotte,de !! Utrolig hva den hvitfargen får frem av vakre detaljer,og med monogrammene til Beth,ble de jo enda penere...ja,de kan virkelig brukes til mye !! Akkurat nå holder jeg på å bruke dem til en gammel kasse......ideene bobler....Kos deg,og ha en fin kveld :)

Grip dagen sa...

Kan tenke folk på auksjonen rista på hodet over ho som kjøpte de stygge nattborda...

De skulle bare ha sett nå!
De var veldig lekre!
Jeg blir også forundret over hva maling kan gjøre. Særlig fint blir det når profiler kommer bedre til syne.
Prikken over i'en var monogrammene!

Jeg liker godt å se slike før/nå bilder.

Ha det fint! Hilsen Marit

Mita`s hjørne sa...

Å disse ble jo superflotte... Kan ikke tenke meg at du angrer på den jobben nå - for de ble utrolig lekkre...

Ha en flott kveld og helg...

Lene sa...

Wow wow wow..!! Jeg tror du er galen, du - om du virkelig hadde tenkt å gi disse videre til loppemarked... Puh.. Lykkelig over at du kom til fornuft ;) Aldeles, aldeles nydelige og misunnelsesverdige. Du har sååå mye fint - det er bare å si fra når du er lei det, kommer sporenteks og henter (som om det noen gang skulle skje..) ;)

Ha en superfin kveld :)

Flower Power sa...

Nydelig!! Man skal aldrig undervurdere hvitt nei, forvandlingen er like utrolig hver gang:) Nattbordet ditt ble virkelig ett smykke, og sååå fint med monogram på.
Jeg har hørt rykter om de flotte monogrammene til MY Little Footprints, de ser jo såååå fine ut!

Aina sa...

Oi, de ble jo kjempelekre, og så oppfinnsomt å bruke monogrammene slik.
*notere bak øret, slik at jeg kan herme en dag* hihi
Forresten så ser soverommet ditt delikat og fint ut over det hele:0)

Klem!

Annettenett sa...

Tusen takk for din støtte på bloggen min i går, det varmet! Man må vel alltids tåle berettiget kritikk, men dette var for meg uforståelig, rett og slett. Men nå er gruffet borte takket være alle de gode kommentarene jeg har fått!
Sender deg en stor bjørneklem tilbake:)))

My little footprints sa...

Kjære Lykke ;)
I dag dukket det opp noe til meg i postkassen fra deg! Såå utrolig snill du er, den var jo kjempefin!! Jeg blir jo helt rørt jeg, der jeg står og pakker opp den nydelige gaven! Du skulle ha sett meg når jeg tittet i postkassen, jeg ble jo helt tullerusk og klarte ikke å komme meg fort nok inn for å pakke den opp ;) Jeg lurer på en liten ting, så jeg sender deg en liten mail ;)
Ønsker deg en kjempefin dag!
Varme klemmer fra Beth

Moderncountry sa...

Heisann Lykke!
Noe så utrolig vakkert det ble!!
Ja, hele rommet er kjempefint..Helt utrolig hva hvit maling kan gjøre med et møbel. Så flott det ble med monogrammet du fikk av min søster. Snill ho :) Fant selv en hel haug her om dagen så da trengte ikke ho å sende noen til meg. Ble jo bare såååå glad!!
Bare gi meg beskjed hvis du trenger noe mer forresten. Har linker til veldig mange forskjellige fonter og størrelser.
Her broderes det som du kanskje har sett, med noen av de monogrammene fant. Lurer på en ting, hvordan får du overført monogram i den størrelsen på møbler? Du vil vel kanskje ha det hemmeligheten selv ;) hehe..

Vel, nå skal jeg gå videre her. Vi snakkes!
Klem fra Aina

silje sa...

Så nydelige de ble! jeg har en sjenk i samme stil som jeg bruker som tv-benk,men den er fortsatt i originalfargen (jeg skjems....). Er godt å se at det er håp for den også! ha en fin kveld! klem

janne - kathrine sa...

De ble utrolig lekre! Ser du har satt på nye knotter også :-)
Det er nok mange som ikke ser potensialet i de tingene de allerede har, men så er det jo sikkert også de som ikke orker å sette igang med pussing og maling. For mange i dag er det jo ingen sak, økonomisk sett, å kjøpe seg noe helt nytt.
Men det er fantastisk gøy å se bilder av vellykkede redningsaksjoner :-)
Ha en fortsatt fin kveld!

NinaS sa...

NYYYDELIG!!

(du kan ikke avsløre hvor mye du betalte for nattbord og skap på auksjon??)

Ønsker deg en flott helg!
Hilsen auksjons-frik!

Millas hem sa...

Bara jag igen..vilket
ljuvligt nattduksbord..
Camilla