fredag 25. januar 2008

Etter en arbeidssom fredag......ønsker jeg dere alle god helg!
jeg tenkte bare jeg skulle nevne at det skjer spennende ting her om dagen. Kan ikke røpe noe enda, men jeg skal lage et innlegg eller fem når tiden er rett. Men på grunn av dette spennende som skjer, er tiden min blitt mindre og jeg får nok ikke fulgt opp alle kommentarene (det begynner å bli mange nå og det er kjempehyggelig!) Så jeg vil bare si her at jeg leser alle kommentarer og setter utrolig stor pris på hver og en, og om jeg ikke får lagt igjen et merke hos deg i dag eller i morgen, så skal jeg nok få gjort det...

På denne arbeidsomme fredagen i dag har jeg prestert å:Sy og henge opp gardiner i stooort vindu/dør. Ser litt nettere ut?:Male et veggord over kjøkkendøren:


Bonheur er fransk for Lykke. Hi-hi! Men det er ikke en signatur, mer et ønske om at alle som går over dørstokken her oppnår akkurat det. Lykke altså.


Og så har jeg et par andre prosjekter gående( skal vise senere), for ikke å snakke om en jobb, i tillegg en mengde ideer som spretter fram i hodt om dagen. Jeg føler meg rett og slett litt manisk, men på en god måte:)
Så fikk jeg så utrolig mange tilbakemeldinger på forrige innlegg og noen spørsmål som jeg tenkte svare på her.


1. Hvordan jeg overfører mønster fra feks monogram til et møbel?
Jeg har rett og slett tegnet av møsnteret rett på nattbordene, de måtte forstørres litt og siden jeg likevel måtte gjøre det for hand så gjorde jeg det rett på.

Man kan også gjøre slik jeg gjorde for å markere veggordet på veggen her: Skriv ut teksten og kopier opp i ønsket størrelse. Tegn tett i tett med blyant på baksiden av mønsteret. Fest så mønsteret der du ønsker å ha veggordet, med bokstavene ut. Tegn langs ytterkanten av mønsteret, denne gang på rett side. Blyanten på baksiden vil smitte av der du tegner streken og når du fjerner arket, vil det se ut som en tynn blyanstrek i det mønsteret du har tegnet. Så er det bare å male i ønsket farge innenfor streken din.

2. Hvor mye betalte jeg for nattbordene? Husker ikke helt nøyaktig, men fikk de ganske billig, det var jo bare jeg stakkar som bød på utyskene. Jeg tor jeg betalte 250 kr med salær. Den gangen syntes jeg de var kjempedyre, nå synes jeg at det var en god handel. Hi-Hi...
Ja, det var jo bare to spørsmål, men nå er de i hvertfall besvart:)
Igjen: en riktig god helg ønskes DEG!!:)

7 kommentarer:

Hulda sa...

Hei! Her var det mye spennende! Takk for tips, syns det er skikkelig stilig med tekst rundt omkring. :) Har du fått pakke? ;)

Elises univers sa...

Heisann! Takk for kommentar og godt tips anng. fæææle sikringskap. Må nok finne frem sag og hammer snart kjenner jeg :-) Flott skrift!!! og bra tips! Håper du får en flott helg!

Tonje sa...

takk for noen flotte tips...så effektiv du har vært i dag...

Ønsker deg en flott helg=)

Dinah sa...

Så effektiv du har vært!Her sitter jeg på jobb og klør i fingrene etter å gjøre det samme som deg. Er så fint med sjablonger! og kjøkkenet ditt så jo bare nydelig ut! lykke til med planene dine, gleder meg til innlegg!
Ha en flott helg!

Annettenett sa...

Så flink du er, ble mye koseligere med de gardinene ja! Utrolig flott med veggordet og ikke minst betydningen! Ønsker deg en fortsatt fin helg, blir spennende å høre hva som egentlig skjer...

My little footprints sa...

Hei!
Tusen takk for inspirasjon og idèer! Jeg som har alle disse monogrammene, får jo liksom ikke brukt de til så mye enda ;)
Skal tenke på noe lurt jeg ;)
Ønsker deg en kreativ og fin helg!
Klemmer fra Beth

liven sa...

Hmmm....spennende å følge med videre da. Fint med skrift på kjøkkenet ditt.
Ha en fin helg:)