fredag 4. januar 2008

Bursdag..


..i dag! Tenk at i dag fyller bloggen min ett år! Det har vært et utrolig hyggelig og lærerikt år og jeg gleder meg til å ta fatt på mitt andre bloggår.


Jeg vil gjerne takke dere alle for all inspirasjon, koselige kommentarer og vennskap i dette året, jeg har stor glede det.
Så vil jeg gjerne gi noe tilbake i form av en gave, skulle gjerne gitt noe til hver og en, men har bestemt at jeg skal trekke ut en tilfeldig blant de som kommenterer dette innlegget innen en uke. Den heldige skal få en liten gave sendt til seg. Vil ikke røpe hva det er, det får være en overraskelse, men det er noe fint...


Hvis du er nsygjerrig og gjerne vil ha en fin, liten gave, så er det bare og kommentere i vei!
Klem:)

49 kommentarer:

Lene sa...

nei så koselig, blir lvfølgeig me æ... og legg deg samtidig t i blogglista mi :o)
beøsk meg gjerne

min sin lille tue sa...

Hei, så koselig, selvfølgelig vil jeg være med på trekning:)Gratulerer med blogg-dagen.
Nå har jeg akkurat vært og tittet en lang stund i nettbutikken din, og der var det masse jeg kunne tenkt meg. Får du f.eks tak i Denise bakebollen i tillegg til desilitermålet?
Jeg legger deg til i lista mi så jeg kan titte innom igjen, håper det er greit.
Ha en fin "bursdag".

Emmeline sa...

Hei Lykke:)
Klart jeg kommer innom for å kommentere og kjøpe lodd i konkurransen din;) SÅÅ gøy. Gratulerer med et år på nett også forresten, jeg har faktisk ikke vært et år på nett enda--men det nærmer seg et jubileum for meg også. Du har alltid like vakre bilder som gir flott inspirasjon på siden din.
Ser at jeg av en eller annen grunn ikke har laget en link til nettbutikken din med på siden min ( merkelig for jeg tror jeg har handlet der, men må får jeg jo en god grunn til å huske å legge linken inn hos meg, så det skal jeg jo gjøre:)
Ha en fin jubileumsdag og kos deg i ditt vakre hus:)

Tussaluso sa...

Gratulerer med 1- års dagen då. Det er endå ei stund til eg kan feire denne dagen. Har sett gjennom bloggen din no. Kjempefin med masse inspirasjon og fine bilder å sjå på. Linker deg i min blogg eg, så kommer eg garantert tilbake.
Ha ei fin helg.

Mita`s hjørne sa...

Gratulerer så masse med 1-års dagen...
Selv har jeg blogget tilsammen nesten i 3 år, og synes fortsatt det er morro, en finner jo så utrolig masse innspirasjon i denne verden...

Ha en koselig fredag og helg...

Anniche sa...

Kjaære Lykke!!

Takk for hyggelige kommentarer :)
Beklager at jeg ikke har vært innom :)
Godt Nyttår til deg , håper 08 bringer masse Godt med seg til deg , og at drømmene dine blir oppfylt!!!

Så nå er du også et år !Moro , GRATTIS! Du vet jeg elsker bloggen din og stilen din ;)Håper du fortsetter LENGE .

KLEM A

Sanna sa...

Tusen takk for hyggelig nyttårshilsen, og gratulere til deg ! Så morsomt at bloggen din har bursdag i dag. Det er i grunnen rart hvor fort tiden går når man har det morsomt ;o) Håper å følge deg nok et år her inne i "blogglandia" og lykke til vennen ! Klem fra Sanna

Krabat sa...

Gratulerer med et år! Jeg har visst aldri vært innom her. Så det er du som har den nettbutikken! Jeg har handler hos deg noen ganger. Det gjorde visst mannen min også da han skulle kjøpe julekalendergaver til meg. Lykke til videre med en flott butikk og blogg! Klem fra Anne

Annettenett sa...

Gratulerer så mye med bloggdagen:)
Flott at du er her og inspirerer oss!!!

Lilla Blanka sa...

Gratulerar till 1-års-dagen!!!
Det är så roligt att titta in på din blogg så jag hoppas du vill fortsätta i minst ett år till :)
Kram
Mia

Hulda sa...

Gratulerer med jubileet! Blir spennende å være med i trekninga. :)

Metteflette sa...

Gratulerer så mye med 1 årsdagen!!! Er stadig innom deg og sjekker hhva for noe lekkert du har skrevet om! Spennende med gavetrekning selvom jeg har en bitteliten mistanke om at jeg har fått pakke fra deg for litt siden???? :-) Klem fra Mette

Jorunn sa...

Gratulerer med 1 årsdagen!! Bloggen din er nydelig og du viser alltid så flotte bilder :) Har handlet hos deg flere ganger og er alltid like fornøyd. Trist at du ikke har mottatt gaven din i alongen enda. Jeg skal sjekke straks jeg kommer hjem hvem din hemmelige venn er, og undersøke saken! Ha en herlig bursdag og kos deg masse i helgen. Gleder meg til alle vårnyhetene som sikkert kommer i butikken i tiden framover! Bestandig like spennende!! Klemmer fra Jorunn

Marte sa...

Gratulerer med dagen! Nå skal jeg bestille meg en rosa pute i lin med ramme:) Så utrolig bra at man kan velge str, tekst og farge selv!! Jeg sier det igjen, de putene er såå flotte!!

Hilsen Marte

silje sa...

Hei:) Takk for koselig kommentar,og gratulerer med
1-årsdagen! Gleder meg til å følge bloggen din i tiden fremover også! Ha en riktig fin dag! Klem fra Silje

Sol sa...

Gratulerer så masse med ettårsdagen!! Det er utrolig hvor fort et bloggeår går. Om noen måneder har jeg selv holdt på i to år......Og da jeg startet skulle jeg bare prøve litt for å se hvordan det var,men så ble en bitt av basillen ;-}
Nydelige vinterbilder du viser under her....
Godt Nytt År!

Kreoline sa...

Gratulerer med 1 års dagen for bloggen din, tror jeg har fulgt med deg hele tiden.Utrolig hvor fort tiden går, selv har jeg vært her i 1 1/2 år, en spennende og utrolig givende tid. Ønsker deg alt godt i det nye året.

posidriv sa...

Gratulerer så mykje - og takkar for all inspirasjon! :)

Solstad sa...

Gratulerer med 1-års dagen !! Veldig koselig blogg ...og nettbutikk du har :) Så spennende med trekning ....blir veldig overrasket om du trekker ut meg, jeg har nemlig verdens dårligste vinnerlykke ..he he Vi startet med vinlotteri på jobben i høst ..og jeg har tatt flere lodd hver eneste uke uten å vinne ei eneste flaske ...mens andre har vunnet både seks og syv flasker ;) Bad luck for me Ja!hi hi Klem

Tonje sa...

Hei Lykke!

Gratulerer så mye med ett årsdag her på bloggen! Håper det blir mange år til med inspirasjon og hyggelige innlegg her hos deg=)

Jeg hadde ettårsdag på bloggen min mens jeg var syk,så jeg skal gi en gave når jeg kommer meg på bena igjen=)

Takk for de koslige komentarene du har lakt igjen på bloggen min!
Ønsker deg ett riktig godt nytt år!
Klem Tonje

Cecilie sa...

:o) Takk for koselig kommentar! Har nok fått litt kreativitet fra pappa'n min ja.. Men også besteforeldre og oldermor som var kunstnere alle sammen. Vi har masse malerier i familien vår, som gir meg inspirasjon til å male.. Gratulerer med 1 år! Du har en kjempefin blogg!! Kommer innom snart igjen:o)

Klem fra Cecilie

Ellie sa...

Gratulerer med ett-årsdagen! Spennende med trekning, da, kan jo ikke gå glipp av det :-). Vil samtidig også få ønske deg et godt nytt år 2008!

happymajsan sa...

Grattis på "1-årsdagen" och lycka till med fortsatta bloggår.
Kram

Anonym sa...

Gratulerer med ettårsdagen og fin blogg og nettbutikk! Hilsen Toril ( Huldas tante)

Berit sa...

Gratulerer med 1-årsdagen! Det var litt av noen forseggjorte muffins.

Lisbeth sa...

Gratulerer med 1-års dagen!Så herlige muffins! Ordentlig koselig blogg,har oppdatert siden min så nå får du ta en kikk innom igjen og se om du kjenner igjen noen av varene dine ;o)))
Klem fra Lisbeth

Anna Lisa sa...

Å så koselig!! Gratulerer med 1 års dagen!! Håper du får en fin helg. Kos deg.Klem

Trønderpia sa...

Gratulerer med 1-års dagen!
Du har en veldig koselig og inspirerende blogg, jeg titter ofte innom, men har aldri lagt igjen noen kommentar før i dag. Frister med pakke vettu, hehe.
Klem

liven sa...

Hei. Tusen takk for hyggelig kommentar og gratulerer så mye med dagen!!!
Fin blogg du har da og den hyllen med speil i er jeg på jakt etter. Klarte ikke komme inn på nettbutikken din akkurat nå.....får prøve igjen. Er kjøpesyk enda det nettopp har vært jul.Kan ikke skjønne det altså:)
Vil selfølgelig være med i trekningen. Ha en fin kveld:)

Helene S sa...

Tenk et helt år på blog. Så gøy. Selv har jeg bare blogget noen få måneder og oppdager fremdeles mange nye flotte blogger. Liker godt stilen din så her trives jeg.
Ønsker deg et godt nytt år!

Olstad sa...

Hei gratulerer med bloggbursdag jeg trodde bloggen din var mye eldre...

Ønsker deg ett flott nytt år både på bloggen og i nettbutikken.

Gratulerer .

Pulsatilla/Hagen på landet sa...

Gratulerer med jubileum! Bloggen din var en av de første jeg begynte å titte på da jeg selv begynte å vanke i bloggeverden - takk for all inspirasjon i året som har gått :-)

Lene sa...

Oj oj oj... Og jeg som elsker feiringer - og ikke minst premietrekning. Måtte jo bare forte meg inn i en fei - før klokka tolv!!! Hehe... Lese innlegget etter kommentaren, ja - hihi... Hører du jeg er anpusten, eller? Men jeg mååå bare rekke å GRATULERE DEG SÅÅÅ MASSE MED ETTÅRSBLOGGEN!!! Så moro! Nå skal jeg spise muffins og kose meg med innlegget ditt :) Yammi :)

Bursdagsklem fra Lene :)

Aina sa...

Gratulerer med 1 års dagen, ikke hver dag en blir bedd i bursdagsselskap i Blogglandia. Kjempegøy;0)
Hadde faktisk skrevet til deg tidligere i dag, hadde nok vært en ide og lagret kommentaren!
Lenker deg jeg, så kan jeg titte innom senere også:0)
Ha en super helg.
Klem fra Aina.

Milly sa...

Takk for den hyggelige kommentaren, og gratulerer med ettårsdagen! Her er vi mange som vil være med og feire, særlig når du lokker med gave! Du har alltid så mye lekkert å vise frem, både på bloggen og i butikken.
Ha en fin helg!

Flower Power sa...

Heisan!
Grattis med ettårs bloggedag!! Tiden går så fort.....:)
Morsomt med trekning da, jeg vil gjerne være med, vet du....:):)
Jeg elsker bloggen din, du har så vakre bilder av det flotte huset ditt. Jeg er stadig innom og tar en titt på bildene av det nydelige kjøkkenet ditt og den fine gangen som jeg falt sånn for. Du har virkelig god smak:)

elisabethj sa...

hei kjære venn:) Godt nyttår! fikk ordren i posten idag, og et nydelig hjerte i tillegg?! Deeiiilige små gleder som jeg hadde vanskelig for å pakke bort til neste jul...Har latt den største kula få plass på en fin knagg:)
Gratulerer med ettårs-dag:)

Klem

Anne-Berit sa...

Hei og godt nyttår.Hiver meg på og kommenterer litt jeg også.Fine bilder du viser på bloggen din forresten,de vinterbildene i 1 januarinnlegget ditt er bare helt nydelige.Ha en kos søndag:-)

Landliv sa...

Jeg vil selvsagt være med og gratulerere så masse med jubiléet!!!!

Vil også ønske deg et kjempegodt nytt år og takke for den herlige butikken din! :-)

Maret sa...

Gratulerer....
Vil nok følge deg videre, mye artigt og fint her..

Marte sa...

Takk:)
Synes du ikke en nydelig pute á la Design de la Créme ville passet perfekt i sofaen min;) (se siste innlegg)

Den rosa skal jeg ha på soverommet:)

Frk.Jødal aka frk.snufs;)

HildeS. sa...

Gratulera med overstått 1 årsdag til deg og bloggen din:)

Mia sa...

Jeg føyer meg i rekken av gratulanter! Tenk at et år er gått allerede (og tenk hvor fort et år egentlig går...) Måtte det bli flere år og mange koselige innlegg her i bloggen din.

Metteflette sa...

Hi hi, nå har jeg fått bekreftet det jeg hadde sterk mistanke om!!! Du var min hemmelige venn! Og da er det på sin plass å takke så mye for en nydelig gave som var helt perfekt for meg!!!!!!!!! Stor klem fra Mette

Emmeline sa...

Førtifire kommentarer??? Det vil si førtifire lodd i trekningen:)
Jeg tror jammen at jeg tar et ekstra lodd i dag for å øke vinnersjansene.
Hadde trodd at trekningen var over og stakk innom for å se hvem som vant;) Ha en fortsatt fin søndagskveld Lykke:)

My little footprints sa...

Hei!
Så koselig da! Gratulerer så mye med ettårsdagen! ;)
Det er en stund til jeg er der enda! Skal bli morsomt å se hva du finner på videre!
Ønsker deg en god uke!
Klem fra Beth

Kine sa...

Gratulerer så mye med 1 års dagen,så søtt:) Titter stadig innom creme.no,en butikk som ligger i mine favoritter;)
Og selvfølgelig,Godt nyttår!!!

Lena sa...

Gratulerer med jubileet! Du viser så fine bilder, må visst innom butikken din og se litt igjen... Ha en fin dag!

Moderncountry sa...

Gratulerer så mye med 1 års dag Lykke! Det har vært moro å ha blitt "kjent" med deg.