fredag 14. september 2007

"Ny" skjenk

Før: Etter:


Et av mine nyttårsforsett var å male den brune, gamle skjenken vår. Det er gjort for lenge siden, men først nå blir bilder vist på bloggen.

Jeg synes den ble ganske pen, og 10 kg lettere, men ser at både høyttalere og rammer må få seg en runde med kosten også. Høyttalerene sitter på et stereoanlegg som min mann har bragt med seg, så han har vel egentlig noe han skulle ha sagt om saken, Vel, han har fått si hva han mener og neste gang han er ute av huset, ignorerer jeg hans ønske fullstendig og maler høyttalerene hvite;) Så mye for demokrati i familien.
Og mens jeg er i gang med maling, må nok gulvet bli en tanke lysere også ser jeg. Det bare øker på...
Oppå skjenken, til høyre, kan man se en utrolig lekker lampe som jeg fikk inn til butikken i dag. Til venstre står et kakefat med glassklokke som er like fine som lampen, også nytt av dagen i butikken. Nyheter fortsetter å strømme inn, mange fristelser for en som er glad i pene ting.
Tusen takk for at du ser innom siden min. Legg gjerne igjen en kommentar:)

5 kommentarer:

Kreoline sa...

Så kjekt å ha deg tilbake, du får bare ta det med ro og ikke belaste for mye. Skjenken ble så flott, maling er en fin ting å ha. Nydelig den lampen som står på skjenken, har kikket på de en stund. Ha en fin helg og kos deg masse. Klem.

Sea Angels sa...

Hi , gosh this looks so nice painted white, I bet it took ages to do, well done xxx

Rosépikene sa...

Måtte kikke litt på siden din. Så fin skjenken ble. Det gjør seg med litt hvitmaling. Har samme "problemet" som deg ang gulv. Vi gjorde ikke noe med den mørke parketten da vi flyttet inn for 5 år siden og jeg blir nok aldri helt glad i den. Har vurdert i like mange år at vi skal legge tregulv over og male...

Annettenett sa...

Ååååh, ble rålekkert!
Helt som ny!

Ingrid sa...

Så fin! Har du tenkt å male høyttalerne? Hehe.. skulle likt å se reaksjonen til min mann hvis jeg gjorde det med anlegget hans... hehe