tirsdag 18. september 2007

Kjøkkenet mitt

Lovde for en tid tilbake at jeg skulle vise noen bilder fra det nye kjøkkenet mitt(ok så er det vårt, da). Her er de..Kjøkkenet er ikke 100% ferdig; handverkerne forsvant selvsagt den dagen vi betalte dem og ikke snakk om at de gidder å komme og gjøre ferdig de siste foringene og slike andre unødvendig smådetaljer... Men vi er veldig, veldig fonøyde.Kjøkkenet er fra Ikea, og det er den store, deilige kummen også. Til den har vi kjøpt et blandebatteri i messing. Vi trodde lenge at vi ville ha et i krom, men da vi fikk se dette, var det bare så riktig for kjøkkenet, så da ble det dette..Det gamle kjøkkenet var bittelite, med 70 talls kjøkkeninnredning og -fliser!! Nå har vi et stort, lyst kjøkken i det som tidligere var spisestue (og deretter showroom). Vi har laget det slik at det passer til våre behov og det omfatter en lys og deilig spiseplass.Knotter, møbler og lysekrone + en del av små stashet har jeg kjøpt i min egen butikk, andre ting har jeg samlet gjennom flere år mens jeg har ventet på drømmekjøkkenet.


Gardiner er ikke kommet på plass enda, foreløbig nyter vi lyset i fulle drag, men jeg planlegger å sy rullegardiner etter gustaviansk modell. Skal bare finne noen fine, gamle overlaken som trenger en liten forandring først...


Det var alt for i dag. Takk for at du ser innom meg.
Klem fra Lykke:)

10 kommentarer:

posidriv sa...

For eit fantastisk kjøkken! Skjønar godt at du er fornøgd!!! :)

Olstad sa...

For et fantastisk vakkert kjøkken. Kan jeg spørre hvor du har kjøkkenbenker fra. Jeg holder på med kjøkken om dagen og jeg sliter litt med å finne kjøkkenbenker som lange nok. De på Ikea i heltre er for korte så jeg får en skjøt.

Lilla Blanka sa...

Hittade din blogg idag :) vilket vackert kök du har, jättefint! Hit kommer jag tillbaks.
Kram

moderncountry sa...

Å, hei lykke!!!
Der var du endelig, jeg trodde du hadde gitt deg jeg, men glad for at det ikke har skjedd. Godt å høre at armen har blitt bedre da. Men det tok jammen en god stund før den var bra igjen må jeg si. For det var betennelse du hadde?
Så hvordan går det i forretningen om dagen? Det har sikkert kommet mye nydelige julevarer?
Utrolig mye fint du viser og for et nydelig kjøkken du har!! Dette skal jeg vise til min samboer som påstår at kjøkken derifra ikke kan være noe pent. I mine øyne er det nyyyydelig! :)Hvor har dere kjøpt blandebatterier og vifte? Vifta var også helt i min smak! Mye utropstegn her, hehe..Ivrig se (",)
Vi flytter jo til våren og skal etterhvert kjøpe et hus. Regner med at det kommer til å bli noe arbeid da og skal kjøkkenet skiftes ut kommer dette veldig i nærheten av hva jeg iallefall drømmer om. Takk for bildene!
Klem fra Aina (",)

Hulda sa...

Veldig flott kjøkken! Så koselig at du er begynt å blogge igjen også. :)

Lykke sa...

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Glad for å høre at det vi ahr gjort faller i smak og takk for alle "velkommen tilbake"- hilsninger.
Olstad: benkeplaten er bestilt hos en lokal trelasthandler, men den måtte også skøytes: benken er nesten 6 meter lang. Heldigvis er skøten nesten usynlig.

Helene sa...

For et fantastisk kjøkken du har fått deg.
Virkelig god grunn til å være fornøyd.
Vask og blandebatteri gjorde virkelig susen.
Håper du legger ut bilde når du har sydd gardinene. Hørtes så spennende ut.

Anniche sa...

Oh my GOD!
Dette et det flotteste kjøkken jeg har sett på LENGE!!
Rett og slett bare nyyydelig :))
Dere har vært kjempe flinke !
Håper at alt snart er på plass, håndverkere er noe man bare måååå mase på tydeligvis ",

Ha en god dag , godt at du er tilbake igjen ,klem!

Skrotmaja sa...

Men herregud vilket underbart kök...jag dånar! Oj, hit har jag inte hittat förr men jag lär absolut återkomma. Du ger härlig inspiration!!

Ha en fin dag : )

Kram.

Lykke sa...

Aina: viften er fra Røroshetta, blandebatteriet er kjøpt på en vanlig vvs-forreting, produsenten er dansk, men jeg husker ikke hva de heter.
Hyggelig at du likte det, vi er veldig fornøyde.
:)