tirsdag 25. september 2007

Ny helg = nye funn.... jeg har lenge lett etter den perfekte brødboks. Den måtte være en nyanse av hvitt og den måtte være i emalje. Høres kanskje ikke ut som en vanskelig ting å finne, men det har det vært. Derfor var gleden stor da jeg, helt tilfeldig, ramlet over en auksjon i helga der en slik boks var et av utropene. Siden den så nesten ubrukt ut bestemte jeg meg bare for at "den skal jeg ha". Desverre var det vist en annen som tenkte det samme der, så prisen ble det dobbelte av hva jeg hadde tenkt å gi. Men, nå står den der i kjøkkenet mitt og ser så fin ut, og er praktisk også, og jeg har ikke angret et øyeblikk på at budene fløy litt fortere enn planlagt.
Dessuten gjorde jeg noen andre kupp der, og på grunn av tidligere nevnte plassmangel, er noen av disse funnene å finne i nettbutikken min: http://www.creme.no/

Høsten er en hektisk tid for meg, varer strømmer på og skal administeres. Derfor får jeg nok ikke så god tid til å legge igjen kommentarer i bloggene deres, men jeg blir veldig glad for kommentarer som kommer til meg:)
Vi "sees". Klem fra Lykke:)

4 kommentarer:

elisabethj sa...

Hei lykke:)
Du har en kjempefin blogg-virkelig smakfull, må liksom innom hos deg når jeg tar "runden" på bloggene:)
Kunne jeg spørre pent om å få legges til blogglisten din?

Tirsdagshilsen fra Elisabeth

moderncountry sa...

Heisann!
Så kos at du stakk innom :) Ja, så her er jeg for å se hva du har drevet med. Så har du vært på Akusjon du da, så moro! Ja, og så nydelige funn! Ja, både smulebrette og kosten og brødboksen, ja spesiellt den, var kjempeflott. Heldige deg, hehe..ja, jeg leter også etter den perfekte brødboks skjønner du. Min samboer kom hjem med en skikkelig dyr og i hans øyne fin en. Den var av stål!! Grøss og gru..kremt, ja min venn er glad i stramme linjer med stål han, det er altså ikke jeg :) Kos deg med funnene dine, vakre som de er og ha en fin uke du og, klemmer (",)

Ellie sa...

Lekker brødboks!

Annettenett sa...

Ja, den brødboksen er kjempefin!
Min mor har maken, så jeg vet at den rommer en del og er praktisk også:-)))
Kupp det ja!