søndag 21. oktober 2007

Middag i det grønne

Har lenge hatt som forsett at vi skalvære mer ute; tida går og det er mye man skulle gjort og vips er dager og uker gått uten at man har fått vært utendørs. Som et bidrag til mer fristende utestunder kjøpte jeg i uka som gikk en bålkurv hos I Gros hage, og i dag var det på tide å prøve den. Derfor ble hele familien sendt ut i hagen på jakt etter gode pølsepinner før vi møttes rundt leirbålet med pølsene våre. Nå har vi planlagt at vi skal ha alle søndagsmiddagene våre her ute (med mindre det er så vått at vi ikke får fyr på bålet)
På min tur rundt i hagen kom jeg over flere høstlige motiver som ble foreviget, noen av de får du se her...I interiøret liker jeg at det er lite farger (les: hvitt, hvitt, hvit) men hvem kan stå for slike høstfarger og dramatiske kontraster ute? Jeg elsker det og synes høsten er en undervurdert årstid, og fra i dag er høsten i ihvertfall min favorittårstid.


Ha en riktig fin søndagskveld!

9 kommentarer:

Emmeline sa...

Du verden! En sånn bålkurv har jeg faktisk aldri sett før, tiltross for at jeg har drevet uteskole og grillet pølser over en lav sko i år ut og år inn. Den så jo riktig fin ut. Kjekt å få en sånn utedag nå når høsten er på sitt beste, med sprakende farger over alt.
Må jo også si at det skiltet fra Bloomingville var supersøtt, så der har dere nok skutt blink! Ha en fin uke:0)

silje sa...

Så flotte bilder,og så koselig med pølser på bålet.(Også i hagen da,så moro! I vår lille hage har vi bare noen få nyplantede epletrær,så er ikke så mange pølsepinner å finne....) Vi også burde være mye flinkere til å finne på ting ute. Hver gang vi er på søndagstur snakker vi om at det må bli en tradisjon,men som du sier, plutselig er dagene og ukene gått... Og her i Norge som vi har så mye fin natur også. Takk for inspirasjonen,nå skal jeg ta med familien på tur til helga ihvertfall:) klem fra silje

HildeS. sa...

Så koseleg å grille pølser, nesten så eg kjenner den gode lukta,mmmm. Eg elsker svartsvidde pølser spidda på bål. Det er godt det:o)

moderncountry sa...

Heisann Lykke!
Noen dager siden sist, men nå er jeg her. Så mye flott siden sist! Ja, ditt hjem er jo bare så vakkert, for en entre!! Ja, det skulle vært noe det, drømmer veldig her, hehe..
Med farger er vi ganske like, vel nesten da. Jeg er inne i en ganske hvit og lys periode nå, men samtidig er jeg veldig glad i farger. Så det skiftes fort ut her med putetrekk, pledd og smånips. Høsten er også en deilig årstid synes jeg, nestbest etter våren. Herlig friskt, mange vakre farger, og mer aktivitet, inne :)
Deilige bilder fra din pølsefest

Klem, Aina

Hulda sa...

Først må jeg bare si at du har en herlig og veldig innbydende gang, virkelig lekkert! Fine detaljer.

Likte også veldig godt engleskiltet, det var så søtt. :) kanskje jeg må bestille litt fra butikken snart. :)

Flotte høstbilde også, det så fristende ut med pølser stekt på bålet.

RedRobin sa...

Jøss, det var et artig konsept! Og et godt forsett, ikke minst!!! :o)
Så virkelig koselig ut med pølsesteking i hagen sånn.

Olstad sa...

åhhh det så hyggelig ut. Håper dere får brukt dette i helgen også. Ha en riktig fin helg.

Ellie sa...

Så tøff bålkurv! Lurt å ha forsetter om å være mer ute, selv om jeg ikke kunne tenke meg det akkurat i dag, for nå er det ordentlig ruskevær her! Synes også at høsten er en fantastisk årstid, og jeg liker jo også litt farger i interiøret jeg da, selv om det er flott med mye hvitt!

Janickes sa...

Ai - den pølse-grille-kurven så genial ut!! vi er også for mye inne, så kanskje en slik grillsak kunne fått oss mer ut i det fri...?tsl