torsdag 11. oktober 2007

I all hast..

..gir jeg et lite glimt av entreen vår. Har nevnt flere ganger at jeg skal vise den, desverre er det aldri ryddig der lenge nok til at jeg får tatt noen fine bilder, men her kommer et lite bilde som ble tatt rett etter at vi hadde pusset opp. Jada, vi som i "jeg og mannen min" har gjort alt selv, untatt det elektriske. Vi trodde det skulle bli en liten jobb, men siden dette rommet var to bitte små rom med en skillvegg som skulle rives, mye fæle lister, vegg-til-veggteppe og lignende etterlevinger ffra 70-tallet som skulle ut, og for ikke å nevne at vi, fortsatt både jeg og mannen min, ikke akkurat er utdannete handverkere, så ble det en hel helg med jobb fra morgen til kveld, (pluss maling, maling , maling i lange tider etterpå). Men så ble vi vedig fornøyde med resultatet, det gir en god følelse å ha laget noe selv.

En ekstra god hilsen til alle som titter innom her og legger igjen kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på, spesielt nå som jeg føler meg som en litt dårlig bloggvenn. Er utrolig travel for tida og får ikke kommentert så mye som jeg skulle ønske, men jeg skal prøve å ta det igjen senere.

1 kommentar:

Anna Lisa sa...

Har vært en sjelden gang innom bloggen din, men lenge siden nå. Visste ikkje at du var tilbake:) Men det var koselig å se at du er tilbake i bloggverden. Håper du har det bra nå. Mykje fint i bloggen. Ha en fin helg. KLem