fredag 5. januar 2007

Lykken er...... en himmelsk pakke.
Jeg ønsker meg alltid ting til hjemmet til jul, dessverre er det nok slik at for flere av de som skal gi meg gaver er det lettere å finne praktiske enn dekorative gaver. Det fører til at jeg alltid må kjøpe meg en liten etterjulsgave til meg selv; de deiligste ting som jeg skal pynte opp huset mitt med. Og selv om huset mitt er litt stygt inntil videre, gjør det seg så utrolig bra med noen fine ting her og der. Jeg tror nok at oppussingsprosjektet vil ta lang tid. Med mye jobbing på både meg og mannen min, er det ikke alt for mange ledige stunder vi har til å hive oss i arbeidet. Men vi kommer nok i mål en dag. I mellomtiden overmaler jeg dystre overflater i hvitt og overser husmorvinduer uten sjel og koser meg med fine ting og hyggelige mennesker.
Dette er hva jeg valgte til meg selv fra meg:
To nydelige cafè au lait skåler: jeg kan nesten ikke vente til jordbærsesongen starter på terrassen.
Noen helt lekre telysglass i fattigmannssølv, de slipper glansen fra lyset så nydelig gjennom (bildet er øverst på siden). Og så dette utrolig nydelige etasjefatet, da. Jeg ble helt forelsket da jeg så bilde av det første gang, men det er faktisk enda søtere i virkeligheten. Jeg skulle ønske at julen ikke var slutt og at det var flere som kom for å få servert småkaker.
3 kommentarer:

Ellie sa...

Hei! Har akkurat oppdaga bloggen din. Du har kjøpt nydelige ting, og jeg gleder meg til å følge bloggen din videre! Kommoden i posten under var også flott!

Milly sa...

Hei, her var det koselig - og nettbutikken din er jo bare så innbydende!

anniche sa...

Nydelig eting du har kjøpt deg!
Jeg elsker slike etasjefat!

Ønsker deg kjempe god helg!

Klem fra Anniche