fredag 12. januar 2007

En god start på helga...

...fikk jeg da jeg kom hjem og fikk se at en pakke fra Annas Rom hadde kommet til meg. Det er bare noen få dager siden jeg bestilte der, så det var raskt levert. I esken lå de fine tingene mine så utrolig fint pakket at jeg nesten ikke hadde hjerte til å pakke de opp. Desverre tok jeg ikke bilde før jeg pakket opp, men jeg vil gjerne vise noen av tingene jeg kjøpte der:En nydelig og akkurat passe slitt boks som skal få hedersplass på hylla i kjøkkenet mitt.

En helt herlig grønn og hvit asjett med blomstermønster. Jeg vet ikke ennå hva jeg skal gjøre med den, men jeg kunne ikke stå meg for den herlige grønnfargen som heldigvis var like bedårende i virkeligheten som på bildet i butikken.


En krydderoppsats. Det har jeg ønskert meg lenge.

Og et helt herlig børstesett i sølv med blomstermønster. Det skal rett og slett få lov til å ligge å pynte opp i all sin vakkerhet.
(Bildet har jeg lånt fra Annas Rom)

Og sist, men ikke minst; en nydelig innpakket gave i tillegg til de tingene jeg hadde kjøpt.

Tingene var kjempefine, og jeg er superfornøyd med hele opplevelsen av å handle der. Jeg må bare anbefale alle som liker pene, gamle ting å besøke nettbutikken Annas Rom.

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Så fine ting du har kjøpt deg da! Har sett på den boksen der jeg også.. :) Ha ei riktig god helg!!

Marihøna sa...

Så mange flotte ting du har bilde av i bloggen din! Ønsker deg en riktig god helg! :-)

Julie sa...

Så fine ting. Ja Annas rom har mye flott. Skal bestille meg noe selv der snart : )

Karna sa...

Nydelige ting du har kjøpt fra Annas Rom. Klarte ikke å holde meg jeg heller og venter en ny forsendelse... =0)

Ha en kjempe fin helg!!

Ellie sa...

Veldig fine ting du har kjøpt deg fra Annas Rom. Har også handlet der, og er kjempefornøyd med handelen. Anniche vet jo også å yte ekstraservice! Ha en god helg!

anniche sa...

WOW, tusen takk for utrolig flott omtale! Ble jammen helt rørt her jeg. Så flott at du hadde en så positiv opplevelse hos meg.
Tusen takk til deg også-
KLEM!