mandag 22. januar 2007

En liten sniktitt...


...i dag har jeg fått en liten sniktitt på noe av det våren vil bringe av nyheter til min lille butikk, og noe av det vil jeg gjerne dele med dere.
Nyhetene vil kommme inn til butikken min fra februar, og jeg gleder meg som en liten unge. Det er som julaften når varene kommer: hundrevis av esker som jeg får pakke opp (jeg får ikke hundrevis av pakker på julaften, altså). Og bare fine ting, synes jeg, for jeg har jo bestilt det selv:) Nå får jeg jo ikke beholde alt selv, så klart. Men spenningen og gleden er like stor når jeg sender ut ting og jeg håper alltid at de som har bestilt noe blir like glad i tingene som jeg ble. Og til våren får vi inn mye fint at jeg nesten ikke kan vente, men bildene fra Lisbeth Dahl as får klare seg så lenge...

10 kommentarer:

Ellie sa...

Oi-oi, så fristende saker! Lekre bokser!

For the love of country sa...

Så spännande med din butik!

elin1976 sa...

Jeg gleder meg og til ny varer med vårlig inspirasjon kommer til butikkene. Jeg skal holde et øye med din.
Boksene med prikker var bare sååååå nyyydelige.
Ønsker deg en fin tirsdag. Klem fra meg:o)

Karna sa...

Så spennende, heldig du som vet hva som kommer...=0)

Sikkert ikke lett å kjøpe inn til en butikk, men veldig gøy!

Ser ut som det kommer flotte ting i butikken din...skal føge med!

Anonym sa...

Burkarna var helt underbara!

Kathrin sa...

SPENNENDE! Artig med innkjøp! Da får man en unik mulighet til å påvirke trend og utvalg i egen by( hvis man har vanlig butikk, og du med din netthandel; påvirke en hel liten interiørverden. Kjempeartig. Herlig med interiørmesser og innkjøp. Du har en delikat butikk, kjempefin! Gleder meg til vårens nyheter er på plass rundt omkring.:)

Kathrin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Mia sa...

Nydelige bilder med skjønne bokser og det hele. Gleder meg til våren og allt det fine som hører den til - også nye ting til hjemmet i vårlige farger.

elin1976 sa...

Hei igjen. Klarte ikke å vente til våren. Var innom butikken din å shoppet litt. Du har masse flotte ting der. Me love. Klem fra Elin:o)

Hulda sa...

Gleder meg til å se hva du får inn fra LD, har endel fra det merket, syns det er flott. Boksene var lekre!