fredag 9. mai 2008

God helg!

Har veldig lite bloggetid for tiden. Beklager at jeg så sjeldent får tatt runden rundt på bloggene og svart på de hyggelige kommentarene deres!


Foto: http://www.rosaroyse.no/

Dette er noe av grunnen: mye av den lille fritiden min bruker jeg sammen med familien min og i disse dager holder vi på med et lite hageprosjekt og er så mye ute som vi bare kan. Vi har blandt annet plantet to eksemplar av denne skjønnheten: rosa Arvensis Splendens. De er ikke helt lette å få tak i , jeg har bestilt fra http://www.rosaroyse.no/. Bildet er også derfra, men jeg håper jeg skal få tatt noen fine bilder av mine når de blomstrer til sommeren(Gleder med til det skjer!!!).
Ha en riktig blomstrende og strålende helg (husk å bruke solfaktor!)

5 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Her er det også slik....man skulle så gjærne vert innom alle og lagt igjen en kommentar men man får liksom ikke satt seg ned i finværet og skrevet noe. Her er det bursdagselskap, jobbing og komf på en helg. Jeg skulle også fått skrevet en sang til denne nevøen som skal konfirmeres på mandag men har enda sett på det....ha ha ha .Tror du det går ann å nynne en sang????
I allefall lykke til med prosjekt i hagen og kos deg og ikke minst nyt litt av vårsola. Ikke bare jobb:O)

Hespe sa...

Det holder jeg med deg i - nyt våren!! Gleder meg veldig til å se hvordan du får det i hagen din etter hvert...

Så vil jeg fortelle deg at det ligger noe til deg på bloggen min..

Herlig pinsehelg til deg!!

Klemmer :o)

Huset på toppen sa...

Nyt våren og jobbing i hagen!!

Ha en fin pinse!!

liven sa...

Det er bare til å nyte våren nå!!
Nydelig rose.....må kjøpe litt nye i år for de ser ikke helt god ut noen av de!!
Nå nyter jeg at mine rhododendron blomstrer!1 Bare synd at de har så kort blomstringstid!!
Ha en fin pinsehalg:O)

LISBETH---<-@ sa...

Åhhh ,den rosen..noe så vakkert. Er alltid like spennende, kommer der knopper eller ei... Plantet en peon for sikkert 4 år siden og i år er der knopper, jippi! Noen lar vente på seg, hihi Har også plantet noen nye rosesorter, roser er ikke helt lett å ha med å gjøre men vi får se... Du er lur som har fått deg bloggroll, det trenger jeg... hvordan gjør jeg det da? Hmmm får prøve meg på den saken, så mye lettere å følge med bloggevennene. God pinse.
Klem