søndag 11. mai 2008

Award!


Hespe har gitt meg denne awarden med denne begrunnelsen:
"Du har en av de første bloggene jeg ble "kjent" med, og jeg falt pladask med en gang! Liker spesielt godt at du vet å ta vare på gamle ting med historie, og bruke dette i interiøret ditt. Dette gir særpreg til hjemmet ditt, og bloggen din! I tillegg bruker du din kreativitet til å lage de nydeligste ting, som du selger i nettbutikken din Crème de la Crème Interiør Koser meg masse når jeg er på besøk hos deg!"
..
Tusen takk for utrolig hyggelige ord og for award, Hildegunn! Det varmer, og jeg blir nesten helt forfjamset over at jeg har fått denne utmerkelsen. De som ikke har kikket forbi Hildegunn må gjøre det, for hun er virklig både en hyggelig og kreativ blogger.
..
Awarden skal gis videre til 4 andre bloggere og etter lang betenkningstid overrekker jeg den til:
..
Lisbeths sin lille verden: Hun har en nydelig blogg der hun viser mange gode ideer fra både inne og ute. Hun er dessuten raus med tips og gode råd og en veldig hyggelig blogger!
Marte i White Living: Hun sjonglerer med studier, symaskin og hvitt interiør på en gang. Alltid postiv og det er alltid hyggelig å titte innom henne!
Aina i Modern Country: tar fantastiske bilder og gjør fantastiske funn! Hun har sin egen blogshop der hun selger de nydelige arbeidene hun lager og er virkelig kreativ og inspirerende!
Bestefars verksted: maler helt nydelig, lager de utroligste kreasjoner og gjør også fantastiske funn!
..
Ønsker alle som titter innom en kjempefin slutt på pinsehelgen:)

8 kommentarer:

Milly sa...

Gratulerer både med awarden og med den kjempeflotte reportasjen fra hjemmet ditt, nydelig!

Hespe sa...

Ingen grunn til forfjamselse - du fortjener den så utrolig... :-)

Og duuuu - tusen takk for fine ord tilbake, varmer det vet du..!!

Natti natt, og kos deg den siste dagen av pinsehelga i morgen.

Klem:o)

LISBETH---<-@ sa...

Åhhh tusen takk! Blir så glad så glad. Får en sånn heldige meg feeling;o)
Ikke lett å velge tapet, det er helt sikkert. Skal leve med det en stund så det er viktig å velge rett farge så en ikke går lei. Jeg ender alltid opp med noe helt annet enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet ,hihi. Hadde planlagt hvite liftgardiner med isblå detaljer i stuen, men nå blir de hvite med dus rosa detaljer. Jaja, vi får se. Jeg kan alltids få sendt deg en katalog om du ønsker. Skal ned i butikken til uken...
Klem

Anna Lisa sa...

Gratulerer med AWARD:) Den er veldig fin. Ha en kjempe fin dag!! Klem

Lene sa...

Hei på deg, og gratulerer så mye med vel fortjent award :) Alltid koselig inne hos deg - og masse fint å se. Jeg er så enig, så enig med Hildegunns kommentar :)

Og så har jeg en liten utfordring til deg. Trenger litt hjelp, skjønner du.Jeg har en liten meningsmåling på gang på bloggen min. Kjempefint om du har tid og lyst til å ta en tur innom :)

Ha en fortsatt finfin kveld - og ei god uke :)

Klem

Moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Moderncountry sa...

(Prøver på nytt, den ville bare publisere deler av meldingen)

Heisann Lykke,

Gratulerer med Award! Disse ordene kunne jeg like godt ha skrevet, for det er akkurat derfor jeg kommer tilbake hit gang etter gang.Kreativ med gjenbruk er en av dine beste evner synes jeg, samt fotografi og unike dekorasjoner. Og Tusen takk så mye for at du sender den videre til meg!! Jeg blir så glad av å vite at du er en jeg kan inspirere. For du Inspirer meg så utrolig mye!! Huset ditt er så vakkert og du tar selv noen av de flotteste og lekreste bildene her inne. Jeg liker jo at de er så lyse og duse :)
Nydelige stilleben fra Gangen din, fint med bøker til dekorajon. Å som jeg gleder meg til å begynne på nytt med alt. Nytt bosted og omgivelser. Mye jeg har både lært og blitt inspirert av det siste året. Det blir iallefall litt annerledes enn jeg har hatt det her. Mer meg!

Ha riktig fine sommerdager!
Klemmer