lørdag 16. juni 2007

Gave fra min hemmelige venn..

..Har egentlig pause fra bloggingen for å bli bra i skulderen min, men jeg har fått en så fin gave fra min hemmelige venn at jeg må bare poste et lite innlegg.
Nydelig innpakket i ros silkepapir med hvite silkeband og et hyggelig kort.

IInni var fire sommerlige og maritimetøyservietter. Min hemmelige venn har virkelig truffet blink her; jeg elsker å bruke ordentlige servietter.


Så fikk jeg disse to superlekre putetrekkene med "His" og "Hers" nydelig brodert. Blink igjen! Mannen min tar alltid min gode pute og skylder på at han ikke merker forskjell på den og sin egen klumpete. Nå kan han ikke lenger bruke den unnskyldningen.


Jeg aner ikke hvem som har vært min hemmelige venn denne runden, så jeg får ennå ikke sendt en personlig takk til henne, men jeg vil takke her i tilfelle hun kikker innom: Tusen takk min hemmelige venn! Dette var virkelig flotte gaver som jeg vet jeg
vil få mye glede av!

9 kommentarer:

Emmeline sa...

Ja jeg er helt enig. Dette var virkelig lekre gaver fra en veldig snill venn, lurer på om jeg vet hvem det er... Hmmm. God helg!

Line sa...

Så koselig at gavene falt i smak ;)

Metteflette sa...

Nyyydelig gave du har fått! God bedring med skulderen og fortsatt god søndag! Klem fra Mette

elin1976 sa...

Godt å høre fra deg. Håper at skulderen snart er god og du kommer tilbake til bloggværdenen igjen. Så flott gave du fikk. Slike ting har vi alltid bruk for. Lurer på hvem dette er fra...... he he. Dama kan ikke bare sy vesker.... Hun er flink. Ha en flott mandag. Masse klemmer fra Elin:O)

Sol sa...

Heisann.Fint å "se" deg igjen. Ønsker deg god bedring med skulderen ;-} Grattis med flott gave.Tror nk jeg vet hvem den snille giveren er jeg også. Kjempeheldig har du vært. GOD SOMMER! Klem.

Katarina sa...

Flott gave du har fått. Du kan se hvem som ga på gavealong siden nå. Har du forresten vært i Italia nå?

moderncountry sa...

Heisann! Det var jammen en stund siden nå og jeg må innrømme at jeg har vært innom her mange ganger for å titte etter deg :) Trist du enda ikke er bra i skulderen din, men vet selv av erfaring at det kan ta lang tid hvis det har gått betennelse etc..Nydelig gave fikk du, lurte på om jeg ikke vet hvem det er fra, hehe..Du får ha en riktig god bedring og så må du nyte sommeren din og bli frisk igjen :) Klem fra Aina ;)

Anna Lisa sa...

Så fin gave du fikk.Håper du er på betringens vei. Klem

"lilla slottet" sa...

ville bara lämna en kommenter så du vet att jag har varit här!
fin blogg
ses!