lørdag 13. januar 2007

Maleprosjektet...


... er i gang. I dag ble jeg ferdig med et maleri. Den observante bloggleser vil kanskje se at dette ligner veldig på det gamle bildet jeg viste i forrige uke, jeg vender ofte tilbake til samme "tema". Selv om jeg starter abstrakt, med tanke om å lage en komposisjon med farger uten noe egentlig motiv, ender jeg ofte opp med et felt som ligner svært på utsikten over havet fra barndomshjemmet mitt. Det sitter vel i blodet...

Jeg har flere ideer på malerier som må skapes, så det kommer vel flere bilder her etterhvert, kanskje med helt nytt motiv?

Takk for alle hygglige tilbakemeldinger til bloggen min, det gir litt ekstra piff.

Alle blogglesere ønskes en god helg!

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Fint maleri! God helg til deg også!

Anonym sa...

God søndag til deg også, flott maleri!

elin1976 sa...

Et veldig vakkert bilde.
Liker godt fargene. Rolige. Liker også at det hat et maritimt preg over seg.
Nå må jeg og si at lykta ved siden av bildet var og veldig flott.(legger nå merke til alt he-he)
Du får ha en koselig søndag:o)

Anonym sa...

Så flott du maler. Det hjemstedet betydde nok mye for deg!:)
Nydelig var bildet iallefall, ser vi har en lidenskap for samme farger. Jeg maler også en god del og ender som regel alltid opp med lignende farger- selv om jeg støtt og stadig prøver meg på andre.....uten hell, da får jeg ikke motiviene.

Ha en flott søndag!Klem fra Anniche

Anonym sa...

Vakkert maleri. Motivet ga meg ro i sjelen. Ikke masse farger, men allikevel "masse" farger om du forstår hva jeg mener ? Nydelig uansett. Lykke til med de andre prosjektene jeg forstår er på gang. Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld ;o)